Ελλαδα

Συνελήφθη ο ανιψιός της 55χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στην Πάτρα

Κάμερα τον κατέγραψε να φορά περούκα και γάντια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χειροπέδες σε άνδρα μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς
© Eurokinissi

Πάτρα - Δολοφονία 55χρονης: Σύλληψη 35χρονου - Οι καταγραφές από κάμερες ασφαλείας

Ο 35χρονος ανιψιός της 55χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στην Πάτρα συνελήφθη από τις αρχές και ανακρίνεται για το έγκλημα που διαπράχθηκε την περασμένη Πέμπτη. 

Κάμερες ασφαλείας –υλικό από τις οποίες έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές– εμφανίζουν τον 35χρονο να βγαίνει από το σπίτι της ηλικιωμένης το επίμαχο διάστημα που προσδιορίζεται ιατροδικαστικά η δολοφονία, δηλαδή την Τετάρτη 26 Ιουλίου, φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Πάτρα - Δολοφονία 55χρονης: Οι κινήσεις του μετά το έγκλημα

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 55χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της την επόμενη ημέρα από φιλικό της πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο 35χρονος επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας και ταξίδεψε με προορισμό την Κόρινθο και στη συνέχεια με ταξί στο Λουτράκι, όπου για μικρό χρονικό διάστημα έμεινε σε τροχόσπιτο φιλικού του προσώπου.

Η Ασφάλεια Πατρών τον θεωρούσε από την πρώτη στιγμή ύποπτο και τον αναζητούσε. Οι υποψίες σε βάρος του προέκυπταν από το γεγονός ότι πριν από επτά χρόνια είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας του, και αδελφής της 55χρονης, που δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Εντός της ημέρας είναι πιθανό η δικογραφία να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης και η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον Ανακριτή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cueebvh5sn4h)

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ