- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Δυο πνιγμοί ηλικιωμένων στη θάλασσα μέσα σε λίγες ώρες
Στη Βόρεια Ελλάδα και τα δύο περιστατικά
Δυο πνιγμοί ηλικιωμένων στη θάλασσα στη Βόρεια Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες - Οι πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα και το ΕΚΑΒ.
Δυο ηλικιωμένοι έχασαν σήμερα τη ζωή τους στη θάλασσα ενώ κολυμπούσαν σε παραλίες στη Βόρεια Ελλάδα.
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, το μεσημέρι από την θαλάσσια περιοχή «Παχύς» του νομού Θάσου, 86χρονη αλλοδαπή. Στη γυναίκα αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους της παραλίας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Θάσου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Επίσης, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στη θάλασσα σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία των Βρασνών. Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, ο 81χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα και παρά το γεγονός ότι οι λουόμενοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες όταν διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Zητά επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις για τις ιατρικές πράξεις που μπορούν να εκτελούνται ανά ειδικότητα
Το Ειδικό Φύλλο Πορείας περνά πλέον στην ψηφιακή εποχή
το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Βουκουρέστι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
88 πρόβατα σκοτώθηκαν από κεραυνό
Ο βροχερός καιρός πάντως δείχνει ότι... μύρισε φθινόπωρο
Το ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες
Μεγάλα προβλήματα για τους οδηγούς
Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Τρίτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.