Ελλαδα

Ζευγάρι ηλικιωμένων στο Βόλο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από την κόρη τους

Το χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χέρια ηλικιωμένης γυναίκας
© Unsplash/ Danie Franco

Βόλος: Ζευγάρι ηλικιωμένων έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από την κόρη τους - Το χρονικό της υπόθεσης

Στο φως ήρθε η υπόθεση ξυλοδαρμού δύο ηλικιωμένων από την κόρη τους στο Βόλο. Όπως αναφέρουν τα πρώτα ρεπορτάζ, πρόκειται για μία 43χρονη χρήστη ναρκωτικών, η οποία χτυπά και κλέβει αντικείμενα από τους γονείς της προκειμένου να τα πουλήσει και με τα χρήματα να εξασφαλίσει τη δόση της.

Την Κυριακή, η 43χρονη «χτύπησε» ξανά. Μπήκε στο σπίτι και απαιτώντας να της δώσουν χρήματα, τα έσπασε όλα. Μάλιστα, δεν δίστασε να ξεσπάσει πάνω στον 80χρονο πατέρα της. Χθες η 43χρονη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και κλοπή, με την ίδια να δεσμεύεται πως θα φύγει από το σπίτι και δεν θα ενοχλήσει ξανά τους γονείς της.

Να σημειωθεί πως και ο γιος της οικογένειας βρίσκεται στην φυλακή. «Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ζωή», είπε η μητέρα σε δηλώσεις της.

«Οι καυγάδες είναι καθημερινοί. Εάν δεν της δώσουμε 30 ευρώ, τα σπάει όλα . Η γειτονιά μόνο με εμάς ασχολείται. Βγαίνει ο κόσμος στα παράθυρα και μας χτυπάει τις πόρτες για να δει αν χρειαζόμαστε βοήθεια. Αναγκάζομαι να της δίνω λεφτά γιατί ντρέπομαι τον κόσμο. Της ζητάμε να φύγει και απαιτεί να φύγουμε εμείς. Εχει σπάσει την κουζίνα και το κινητό της μητέρας της γιατί δεν της το έδωσε για να το πουλήσει. Ψάχνει παντού για χρήματα και όταν πήγα να της πάρω την τσάντα της μητέρας της που την ψαχούλευε, με έγδαρε», είπε για την κόρη του ο 80χρονος άνδρας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ