- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ναι» στην άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη από την αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου
Επόμενο βήμα η ψήφιση από την Ολομέλεια
Αλέξης Γεωργούλης: Ψήφιση της άρσης ασυλίας από την αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου
Την άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για την υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της Ελένης Χρονοπούλου αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου το μεσημέρι της Τρίτης.
Πιθανότατα την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, θα έρθει στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου η ψήφιση ή μη της άρσης ασυλίας του ευρωβουλευτή. Υπέρ της άρσης ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη ψήφισαν 19 ευρωβουλευτές ενώ δεν υπήρξε καμία ψήφος κατά της άρσης ασυλίας και καμία αποχή.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έλαβε μια επιστολή με ημερομηνία 30 Μαρτίου 2023 με το αίτημα της εισαγγελίας του Βελγίου για την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα υποβλήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας που έγινε στις 24 Ιουνίου 2021 κατά του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και κακοποίηση, εγκλήματα που φέρονται να έχουν διαπραχθεί τον Ιανουάριο του 2020. Αλέξης Γεωργούλης αρνήθηκε το δικαίωμά του να γίνει ακροασή από την επιτροπή JURI και μετέφερε την επιθυμία του να αρθεί η ασυλία του το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα της δικαιοσύνης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.