Ελλαδα

Συγκίνησε ο πατέρας της Φραντζέσκας Μπέζα στη συναυλία για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη (βίντεο)

Ερμήνευσε το τραγούδι της κόρης του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πατέρας της Φραντζέσκας Μπέζα στρέφεται προς τον ουρανό και σχηματίζει καρδούλα με τα χέρια του
© makthes.gr

Τέμπη: Συναυλία για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος - Το τραγούδι της Φραντζέσκας Μπέζα και η ερμηνεία του πατέρα της

Συναυλία στη μνήμη των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Διοργανωτής ο πατέρας της 20χρονης Φραντζέσκας Μπέζα που έχασε τη ζωή της κατά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023. 

Ο κ. Δημήτρης Μπέζας, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι με τη φωτογραφία της κόρης του, ερμήνευσε το τραγούδι που είχε συνθέσει η ίδια και συγκίνησε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μακεδονία», ο Δημήτρης Μπέζας εμφανώς συγκινημένος και με τη συνοδεία ενός κιθαρίστα, τραγούδησε το τραγούδι της κόρης του «Three years later».

Ο πατέρας της Φραντζέσκας Μπεζα τραγουδάει το τραγούδι της - Μύλος

«Σήμερα δεν θα πούμε πολλά. Η σημερινή βραδιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας που χάθηκαν άδικα σε αυτό το τραγικό συμβάν. Σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική ενέργεια όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται. Είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοι μας αυτό θα ήθελαν και επίσης μας βλέπουν και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ, τα παιδιά μας και όσους φυσικά χάθηκαν άδικα σε αυτό το τραγικό συμβάν», ανέφερε ο κ. Δημήτρης Μπέζας. Μάλιστα, μόλις τελείωσε την ερμηνεία του τραγουδιού του, κοίταξε προς τα πάνω σχηματίζοντας μια καρδιά με τα χέρια του.

«Θα σας θυμόμαστε πάντα» - Συναυλία για τα θύματα των Τεμπών

Σύμφωνα με την εφημερίδα, άνθρωποι όλων των ηλικιών γέμισαν τον κλειστό χώρο του Μύλου, ανάμεσα τους συγγενείς και φίλοι άλλων επιβατών. Μεταξύ αυτών και η οικογένεια της Μάρθης Ψαροπούλου, της κολλητής της Φραντζέσκας που ταξίδευαν μαζί στο τρένο. Εκτός από το τραγούδι της 20χρονης, ο Δημήτρης Μπέζας τραγούδησε και ένα τραγούδι ακόμα που συνήθιζαν να τραγουδάνε μαζί. Στη συναυλία συμμετέχουν οι LAURUS NOBILIS, BLACK HOLE BAND, GUILTY, G.GOUDONAS & G.PAUL BAND. Όλα τα έσοδα από τη βραδιά θα δοθούν στον σύλλογο «Λάμψη».

Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Μακεδονία»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ