- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι υποστήριξε για το δυστύχημα στα Τέμπη ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που καρατομήθηκε
Οι άλλοι δύο σταθμάρχες που αποχώρησαν χωρίς άδεια
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τι υποστηρίζει ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που καρατομήθηκε - Οι άλλοι δύο σταθμάρχες που αποχώρησαν χωρίς άδεια
Ακόμα δύο σταθμάρχες ισχυρίζεται πως είχε τοποθετήσει μαζί με τον 59χρονο στο σταθμαρχείο Λάρισας το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος στα Τέμπη ο επιθεωρητής Νικόλαος Δημητρίου.
Ο κ. Δημητρίου τέθηκε σε αργία με απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αλλά σε κατάθεση που έδωσε αυτοβούλως στην ανακρίτρια Λάρισας ισχυρίστηκε ότι εκείνο το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης ο ίδιος είχε τοποθετήσει όχι μόνο τον 59χρονο σταθμάρχη λόγω απειρίας στο συγκεκριμένο πόστο αλλά συνολικά τρεις σταθμάρχες στο σταθμαρχείο της Λάρισας.
Ανέφερε, δε, πως οι δύο υπόλοιποι σταθμάρχες που είχαν τοποθετηθεί αποχώρησαν χωρίς να του ζητήσουν τη άδεια με αποτέλεσμα να μείνει μόνος του ο 59χρονος.
«Ζητώ να καταθέσω για το δυστύχημα. Είχαμε σωρεία λαθών λίγες ώρες πριν την μετωπική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών τα οποία αν είχαν προβλεφθεί δεν θα μιλούσαμε σήμερα για εθνική τραγωδία. Είχα βάλει 3 σταθμάρχες το μοιραίο βράδυ. Όμως ο ένας έφυγε πριν τη λήξη της βάρδιας του», δήλωσε ο επιθεωρητής χαρακτηριστικά.
Τέλος, όπως επισημαίνει ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο επιθεωρητής υποστήριξε πως «ουδέποτε έλαβε από τον ΟΣΕ ενημέρωση πως μπήκε σε αργία και τονίζει ότι δεν υπάρχει και καμία νομική βάση ώστε να τεθεί εκτός Οργανισμού». Ακόμη, ισχυρίζεται ότι είχε κάθε δικαίωμα να τοποθετήσει τον 59χρονο στη θέση του σταθμάρχη αφού είχε λάβει την πιστοποίηση εργασίας, άρα μπορούσε να μπει κανονικά στη βάρδια.
Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το δυστύχημα στα Τέμπη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαδέχεται τη Μαίρη Μηνά
Δρόμοι έγιναν...ποτάμια, φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία βραχυκύκλωσαν
Θετικό δείγμα βρέθηκε σε παρτίδα του προϊόντος ελληνικής εταιρίας
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις
Ένα από τα σημαντικότερα έργα εναλλακτικού τουρισμού στα Χανιά και συνολικά στην Κρήτη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.