- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
42χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανιψιά του και την απειλούσε να παντρευτεί τον ξάδερφό της
Σχηματίστηκε δικογραφία
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 42χρονου μετά από καταγγελία της ανιψιάς του για βιασμό και απειλές
Δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων, σχηματίστηκε σε βάρος 42χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς στην Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, 22χρονη ανιψιά του συλληφθέντα κατήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε γάμο με το γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (17-02-2023) σε περιοχή της Ευκαρπίας, 42χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω (θείος της) κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Ιανουαρίου 2023 έως μέσα Φεβρουαρίου 2023, με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε εξαναγκαστικό γάμο με το γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.