- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δίκη Χρυσής Αυγής: Ομόφωνο όχι στην αποφυλάκιση των Κασιδιάρη και Λαγού
Καλείται για κατάθεση η σύντροφος του Φύσσα
Δίκη Χρυσής Αυγής: Όχι στην έξοδο από τη φυλακή των Κασιδιάρη και Λαγού αποφάσισε ομόφωνα το δικαστήριο
Απορρίφθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι αιτήσεις για αποφυλάκιση που υπέβαλλαν οι Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός.
Το δικαστήριο ομόφωνα αρνήθηκε να κάνει δεκτές τις αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης ποινής που υπέβαλαν ο ευρωβουλευτής και ο πρώην βουλευτής, υιοθετώντας την πρόταση που υπέβαλε νωρίτερα η Εισαγγελέας Έδρας η οποία έκρινε πως οι δύο καταδικασμένοι ως μέλη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής πρέπει να παραμείνουν στην φυλακή.
Ομόφωνα επίσης οι δικαστές απέρριψαν την αίτηση εξαίρεσης της Εισαγγελέως Έδρας που υπέβαλε ο Γιάννης Λαγός. Με την απόφαση τους οι δικαστές, επέβαλαν στον κατηγορούμενο τα δικαστικά έξοδα, που κυμαίνονται μεταξύ 50 έως και 250 ευρώ. Η αίτηση εκδικάστηκε με νέα εισαγγελέα στην έδρα, την εισαγγελέα Εφετών, Ελένη Ράικου, ενώ το δικαστήριο επέβαλε στον αιτούντα τα δικαστικά έξοδα τα οποία ανέρχονται από 50 έως 250 ευρώ.
«Από την πρόταση που είναι καταχωρημένη φαίνεται ότι η εισαγγελική λειτουργός διάβασε ένα χωρίο της πρωτόδικης απόφασης. Κατά συνέπεια δεν εξέφρασε προσωπική κρίση και το αίτημα εξαίρεσης πρέπει να απορριφθεί» τόνισε η κυρία Ράικου.
Τέλος, με απόφαση του το δικαστήριο αποδέχθηκε αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων, στο οποίο συναίνεσε και η Πολιτική Αγωγή, προκειμένου να κληθεί στο δικαστήριο η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, στην αγκαλιά της οποίας είχε ξεψυχήσει ο μουσικός. Η γυναίκα έχει καταθέσει μόνο στην Αστυνομία και στην Ανακρίτρια Πειραιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.