- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα πρώτα χιόνια του χειμώνα έπεσαν στο Πήλιο
Στα λευκά τα ορεινά του βουνού - Στους δρόμους τα εκχιονιστικά
Χιόνια στο Πήλιο: Εκχιονιστικά κινούνται συνεχώς στον δρόμο Βόλου - Ζαγοράς, η θερμοκρασία έπεσε στους -2 βαθμούς στα Χάνια.
Τα πρώτα χιόνια του φετινού χειμώνα έφθασαν στο Πήλιο, με τα ορεινά του βουνού να έχουν ντυθεί στα λευκά.
Η χιονόπτωση άρχισε από χθες το βράδυ και συνεχίστηκε κατά διαστήματα και σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας κινούνται συνεχώς, προκειμένου να αποχιονίζουν τον δρόμο Βόλου-Ζαγοράς και να κρατηθεί ανοιχτός για όλα τα αυτοκίνητα.
Το χιόνι, που πέφτει και σήμερα, εκτός από τις κορυφές, έχει σκεπάσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, αλλά και τα Χάνια, ενώ η θερμοκρασία στον οικισμό έπεσε στους -2 βαθμούς.
Στον Βόλο η κακοκαιρία συνεχίζεται, αφού έβρεχε κατά τη διάρκεια της νύχτας και η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 10 βαθμούς.
Τα πρώτα χιόνια του χειμώνα έπεσαν στο Πήλιο - Μεταβολή του καιρού και στην υπόλοιπη Ελλάδα
Mεταβολή παρουσιάζει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (28/11), με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, με εξαίρεση τη Δυτική Ελλάδα όπου αναμένονται παροδικές νεφώσεις, τα φαινόμενα στην υπόλοιπη χώρα θα συνεχιστούν έως και το τέλος της ημέρας, ενώ ισχυρές καταιγίδες που ενδέχεται τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα, στις Ανατολικές Κυκλάδες και ενδεχομένως στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Η δεισιδαιμονία γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σχετικά πρόσφατη στη δυτική κουλτούρα
Δρομολόγια μέχρι το ΣΕΦ ή την Αγία Τριάδα Πειραιά σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κατεδαφίσεων και αγώνα δρόμου
Η άνοδος των καυσίμων λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων πιέζει τα εισιτήρια, με όλα τα σενάρια ανοικτά
Το ιστορικό του έργου και οι δύο βλάβες του αγωγού - Το νησί συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το πόσιμο νερό
Πιλοτική εφαρμογή στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος με ηλεκτρονικό πομποδέκτη και χιλιομετρική χρέωση
Ο μετεωρολόγος επισημαίνει πάντως ότι προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.