- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Κλέλια Πανταζή για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Τον είχα σαν παράδειγμα» (βίντεο)
Τα συγκινητικά λόγια της πρώην αθλήτριας της γυμναστικής
Το αντίο από την Κλέλια Πανταζή στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη - Η γνωριμία τους στο Ολυμπιακό Χωριό και το ήθος του Ολυμπιονίκη του τάε κβο ντο
Το δικό της ξεχωριστό αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη είπε η Κλέλια Πανταζή. Ο Ολυμπιονίκης του τάε κβο ντο πέθανε από το καρκίνωμα NUT σε ηλικία 42 ετών. Η πρώην αθλήτρια της γυμναστικής μίλησε για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.
«Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μιλήσω έτσι για τον Αλέξανδρο, έχει σκάσει σαν "βόμβα" η είδηση και ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε» είπε.
Και συνέχισε: «Τον Αλέξανδρο τον γνώρισα την ημέρα που πήρα το Ολυμπιακό μου μετάλλιο, καθώς το βράδυ πήγαμε για τη συνέντευξη στο στούντιο της ΕΡΤ και εκεί έπαιξαν την ανασκόπηση της ημέρας με τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων αθλητών. Εκεί είδα σε βίντεο ένα παλικάρι πεσμένο στο ταπί του αγώνα να φωνάζει "έσπασε, μαμά μου, έσπασε"».
«Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να πάω να τον βρω στο Ολυμπιακό χωριό, να προσπαθήσω με την παιδικότητα μου να του περάσω λίγη χαρά και να νιώσει καλύτερα» θυμάται.
«Ήταν όλη η στάση ζωής που είχε… Το ήθος του, η γενναιοδωρία του. Συνομιλούσαμε και λέγαμε τι ωραία που τα είπε εκεί ή στο άλλο και προσπαθούσε ο ένας να αντιγράψει τον άλλον. Τον είχα σαν παράδειγμα σε πολλά πράγματα» ανέφερε επίσης η Κλέλια Πανταζή για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.
«Προσπαθώ να τον κάνω εικόνα να κάθεται και να γράφει, να να οργανώνει τη σκέψη του για να αφήσει όλο αυτό το σημείωμα σε εμάς. Πόσο δύσκολο μπορεί να ήταν για εκείνον, για την γυναίκα του, για τα παιδιά του. Έχω γιο στην ηλικία του Αλέξανδρου και καταλαβαίνω την αγωνία του να θέλει να κερδίσει μέρα παραπάνω για να μπορέσει να ζήσει περισσότερο τα παιδιά του και να έχουν αναμνήσεις από εκείνον» πρόσθεσε η Κλέλια Πανταζή.
«Εύχομαι να γίνει η επιθυμία του πράξη. Τα ολυμπιακά μετάλλια μαζί με τις δάδες που προσφέρει η οικογένεια να πιάσουν τόπο. Και τα μετάλλια να επιστρέψουν στα παιδιά του» κατέληξε η Κλέλια Πανταζή για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, το Fanzone του event, στο ΟΑΚΑ, θα ανοίξει δωρεάν για το κοινό, από τις 10:00 το πρωί
Σε καθοριστικό στάδιο προχωρά η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία
Πώς περιέγραψε το συμβάν
Ο ρόλος του 37χρονου που συνελήφθη
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και πάλι από σήμερα το βράδυ
Ολοκληρώθηκε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία της 26ης Σεπτεμβρίου – Οι τελευταίες πρόβες, οι εκπλήξεις του σόου, οι ώρες προσέλευσης και η παράταση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ
Πώς ξεγελούσαν τα θύματά τους
Από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου στο DAIS, το HeartMath 3.0 φέρνει στο επίκεντρο την ψυχική ανθεκτικότητα, την αυτορρύθμιση, την εργασιακή ευεξία και τη λήψη αποφάσεων υπό πίεση
Από ποιες περιοχές θα ξεκινήσει η κακοκαιρία και από πότε
Το βαρύ όχημα ακινητοποιήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.