- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Μπόρις Τζόνσον «σαρώνει» τις ταβέρνες της Καρύστου - Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του
Ζει το ελληνικό καλοκαίρι
Μπόρις Τζόνσον: Σε ταβέρνα στην Κάρυστο λίγο πριν το τέλος των διακοπών στην Ελλάδα - Το φιλοδώρημα σε εστιατόριο
Ο Μπόρις Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα, αλλά και τις εξορμήσεις του σε ταβέρνες της Καρύστου. Ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός γευμάτισε το βράδυ της Παρασκευή σε έναν ακόμη χώρο εστίασης της περιοχής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema.gr, ο Μπόρις Τζόνσον δοκίμασε τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος. Στην παρέα του παρευρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέτρος Ποδάρας. Μάλιστα, ο Μπόρις Τζόνσον μετά το τέλος του γεύματος συνεχάρη την ιδιοκτήτρια του καταστήματος κυρία Ολυμπία και φωτογραφήθηκε μαζί της.
Μπόρις Τζόνσον: Άφησε φιλοδώρημα 50 ευρώ σε εστιατόριο
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπόρις Τζόνσον φωτογραφίζεται σε κατάστημα εστίασης στην Εύβοια. Πριν από λίγες ημέρες, ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός απόλαυσε το γεύμα του σε εστιατόριο της περιοχής με τη σύζυγό του Κάρι και τα δύο τους παιδιά. Στο ίδιο τραπέζι βρίσκονταν και φίλοι της οικογένειας του πολιτικού. Δύο Ουκρανοί εργαζόμενοι του εστιατορίου ζήτησαν από τον Βρετανό πρωθυπουργό να βγουν φωτογραφία μαζί του και εκείνος δέχθηκε ευγενικά, όπως αναφέρει η «Daily Mail».
Ο Αλέξανδρος Φράγκος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου, είπε στην «Daily Mail»: «Γνώριζα ότι ο Μπόρις και η οικογένειά του κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, καθώς είναι θέμα συζήτησης για τους κατοίκους ολόκληρη την εβδομάδα. Την Πέμπτη λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μάθαμε πως θα παρευρίσκονταν για δείπνο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Μίλησε σε όλο το προσωπικό και άφησε ακόμη και 50 ευρώ φιλοδώρημα, κάτι που τους χαροποίησε όλους. Ήρθε στην κουζίνα, όπου μίλησε με δύο Ουκρανούς υπαλλήλους, τον Ζακ και την Κάτια, και τους είπε ότι είναι σημαντικό να στηρίξει η Βρετανία και η υπόλοιπη Ευρώπη την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία. Έκατσαν περίπου 2,5 ώρες. Δοκίμασαν πολλά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και απόλαυσαν φρέσκο καλαμάρι και ψάρια από τοπικούς ψαράδες. Είχαμε πολλούς πελάτες στο εστιατόριο και όλοι τον αναγνώρισαν. Με χαρά μίλησε σε όλους και πόζαρε μαζί τους για φωτογραφίες. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο φιλικός ήταν. Το προσωπικό ξετρελάθηκε με το φιλοδώρημα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.