Κοσμος

Στην Κάρυστο συνεχίζει τις διακοπές του ο Μπόρις Τζόνσον - Δριμεία κριτική στη Μεγάλη Βρετανία

Εθεάθη σε ταβέρνα του νησιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπόρις Τζόνσον σε ταβέρνα στην Κάρυστο
Ο Μπόρις Τζόνσον σε ταβέρνα στην Κάρυστο

Τις διακοπές του στην Ελλάδα συνεχίζει ο Βρετανός απερχόμενος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εθεάθη στην Κάρυστο.

Απτόητος συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κάρυστο ο Μπόρις Τζόνσον. Ο Βρετανός πρωθυπουργός επέλεξε μία ταβέρνα του νησιού για να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης όπου και τον αποθανάτισε ο φακός.

Παράλληλα, σε ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail, διευκρινίζεται ότι ο Τζόνσον βρέθηκε στο εστιατόριο «The Aegean» στην Κάρυστο, πάνω από την παραλία Ποταμός. Γενικότερα, οι διακοπές του Τζόνσον στη χώρα μας έχουν αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και δριμείας κριτική στα βρετανικά ΜΜΕ, χωρίς να φαίνεται να επηρεάζουν τον ίδιο.

«Η Βρετανία μαστίζεται από κρίση κόστους ζωής και εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του» είναι ο συνηθέστερος τίτλος των πρωτοσέλιδων των βρετανικών tabloid. Η Daily Mail, η οποία δημοσίευσε πρώτη στην Αγγλία τις φωτογραφίες από τις διακοπές του πρωθυπουργικού ζεύγους αναφέρει πως «οι επικριτές του τονίζουν πως ηγείται μίας κυβέρνησης ζόμπι».

Αντίθετα, οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής Τζόνσον ως ένα «μεγάλο πάρτι», καθώς εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την Κάρι Σίμοντς στην Ελλάδα.

daily_mail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ