Ελλαδα

Πυκνή ομίχλη κάλυψε τη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κοντά στο λιμάνι η ορατότητα δεν ξεπερνούσε τα 500 μέτρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ομιχλώδες τοπίο στη Θεσσαλονίκη
Ομιχλώδες τοπίο στη Θεσσαλονίκη © Thestival

Έντονη ομίχλη σκέπασε τη Θεσσαλονίκη από το πρωί της Τετάρτης - Στο κέντρο της πόλης και κοντά στο λιμάνι η ορατότητα δεν ξεπερνούσε τα 500 μέτρα.

Πέπλο ομίχλης σκέπασε την Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2022. Παρά το γεγονός ότι η ομίχλη συνηθίζεται στην πόλη αρκετά νωρίς το πρωί, αυτή τη φορά κάλυψε στην πορεία τον καθαρό ουρανό της συμπρωτεύουσας.

Ουσιαστικά πρόκειται για τοπικές ομίχλες που ενισχύονται από τους νοτιοανατολικούς ανέμους από τη θάλασσα, την αυξημένη υγρασία αλλά και τη σκόνη, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Σταθμού Μακεδονίας.

omixli1.jpg


Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κοντά στο λιμάνι η ορατότητα δεν ξεπερνούσε τα 500 μέτρα. Μάλιστα, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» η ορατότητα κλιμακώθηκε από 1500 μέτρα έως 3 χιλιόμετρα, ενώ από τα νοτιοανατολικά περιοριζόταν στα 800 μέτρα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ωστόσο, οι τοπικές ομίχλες προβλέπεται να υποχωρήσουν τις επόμενες ώρες. Οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα μέχρι αυτή την ώρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY