- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
ACS: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για αποστολή στην Ουκρανία
Ποια είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Οι Γιατροί του Κόσμου»
ACS: Συγκέντρωση ειδών στο δίκτυο καταστημάτων της για την αποστολή τους ως ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Οι Γιατροί του Κόσμου»
Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ACS για την ανταπόκριση σε έκτακτη ανάγκη και τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η εταιρεία καλεί τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα να συγκεντρώσουν στο δίκτυο των καταστημάτων της τα είδη πρώτης ανάγκης που έχει ανακοινώσει η ΜΚΟ «Οι Γιατροί του Κόσμου», με σκοπό την αποστολή τους ως ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία από τη φιλανθρωπική οργάνωση.
Συγκεκριμένα, «Οι Γιατροί του Κόσμου», κάνουν έκκληση για τη συγκέντρωση των παρακάτω ειδών (και μόνο αυτών):
Τρόφιμα μακράς διάρκειας
- Όσπρια, Ρύζι, Ζυμαρικά
- Βρεφικές τροφές και παιδικά γάλατα
- Γάλατα Εβαπορέ
- Κονσέρβες
Βρεφικές πάνες και είδη ατομικής υγιεινής
Ιατροφαρμακευτικό Υλικό
- Γάζες και Γάντια αποστειρωμένα
- Οινόπνευμα
- Φυσιολογικούς ορούς
- Παυσίπονα
- Παιδικά σιρόπια
- Αντιβηχικά
- Betadine
Σημαντικές διευκρινίσεις:
- Τα είδη που θα παραλάβουν «Οι Γιατροί του Κόσμου» θα έχουν τουλάχιστον έξι (6) μήνες ως ημερομηνία λήξης.
- Η συγκέντρωση των άνω ειδών στα καταστήματα ACS ξεκινάει από το Σάββατο 05/03/22 και θα ολοκληρωθεί με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
- Για να γίνει αποδεκτή η δωρεάν παραλαβή των ειδών από το δίκτυο των καταστημάτων της ACS, πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:
- Ο μέγιστος αριθμός δεμάτων ανά αποστολέα είναι τα πέντε (5) δέματα με συνολικό βάρος έως είκοσι (20) κιλά (για όλα τα δέματα)
- Τα είδη θα πρέπει να είναι συσκευασμένα σε κλειστά χαρτοκιβώτια και να φέρουν ευκρινή ένδειξη «Γιατροί του Κόσμου - Ουκρανία».
H εταιρεία παρακαλεί το κοινό για την πλήρη συμμόρφωση με τις παραπάνω προϋποθέσεις, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η ενέργεια των Γιατρών του Κόσμου, που θα βοηθήσει ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία.
Η ACS θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια και το οποίο επικεντρώνεται σε 4 κοινωνικούς πυλώνες: την ανταπόκριση σε έκτακτη ανάγκη/φυσική καταστροφή και δράσεις πανελλαδικής εμβέλειας, την προστασία της φύσης, την ενίσχυση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.