Ελλαδα

Χαϊδάρι: Νεκρός σε οικοδομή εντοπίστηκε 42χρονος αγνοούμενος

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 31 Ιανουαρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
exafanisi.jpg

Χαϊδάρι: Νεκρός σε οικοδομή ο 42χρονος αγνοούμενος, Νικόλας Συνοδινός - Η έρευνα τις οικογένειάς του και ο συναγερμός για τον εντοπισμό του

Σε οικοδομή στο Χαϊδάρι εντοπίστηκε νεκρός ο 42χρονος αγνοούμενος Νικόλας Συνοδινός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 31 Ιανουαρίου. Όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του τον αναζητούσε, ερευνώντας σε ακατοίκητα κτίσματα, αλλά και στο δάσος, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 

Το απόγευμα της Τρίτης (22/2), ο 42χρονος αγνοούμενος εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία στο Χαϊδάρι, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που ζούσε με τη μητέρα του. Τον 42χρονο εντόπισε φίλος του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Αθηνών και φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσουν η νεκροψία – νεκροτομή.

Χαϊδάρι: Νεκρός ο 42χρονος αγνοούμενος - Οι έρευνες των συγγενών του

Από την ημέρα που ο 42χρονος εξαφανίστηκε, η οικογένειά του δέχτηκε κλήσεις και ταυτόχρονα αναζήτησε φίλους του, ώστε να μάθει πιθανά μέρη που θα βρισκόταν. Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του 42χρονου έστελναν τις έρευνες στο δάσος Χαϊδαρίου. 

«Περπάτησα δυόμιση ώρες, έψαξα ποταμάκια, ρυάκια, αλλά κανένα σημάδι του. Μου περιέγραψαν ένα χώρο που είχε πάνω σε ένα δέντρο μία μπλε κουβέρτα, δεν το βρήκα. Είχα χρόνια να έρθω στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά έπρεπε να κάνω την έρευνα και μόνος μου», λέει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, που επίσης τον αναζητούσε, ο αδελφός του, Γιάννης Συνοδινός και πρόσθεσε: 

«Αυτές τις ημέρες και εγώ και η μητέρα του ζούμε σε μια ψυχική οδύνη. Να σταματήσει αυτό το πράγμα εδώ πέρα. Αν υπάρχει συγκάλυψη… Περνάει και αυτό από το μυαλό μου και πολλά ακόμα».

Ο αδελφός του αγνοούμενου μίλησε για τα όσα ακολούθησαν της εξαφάνισης, την αγωνία τους, αλλά και για το μυστήριο γύρω από το κινητό του τηλέφωνο. «Ο Νίκος είναι γέννημα – θρέμμα Χαϊδαρίου, ήξερε αρκετά καλά την περιοχή. Έχουν περάσει πάνω από δύο βδομάδες από την εξαφάνισή του και η αγωνία μας είναι μεγάλη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην ξέρεις τι έχει συμβεί στον άνθρωπό σου. Το κινητό του ήταν κλειστό. Ο Νίκος συνήθιζε να μένει σε κάποιον φίλο του για μία – δύο ημέρες, αλλά πάντα τον βρίσκαμε στο τηλέφωνο. Αυτό που γίνεται τώρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς και μας ανησυχεί πολύ. Του έχω στείλει και μηνύματα, αλλά δε διαβάστηκαν. Έχω ζητήσει από την αστυνομία να γίνει άρση απορρήτου, αλλά μου είπαν πως δεν μπορούν να το κάνουν στην προκειμένη περίπτωση», ανέφερε.

«ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ…»

Χαϊδάρι: Νεκρός ο 42χρονος αγνοούμενος - Ο συναγερμός για τον εντοπισμό του

Για την εξαφάνιση του 42χρονου είχε σημάνει συναγερμός από το Χαμόγελο του Παιδιού. 

«Ο 42χρονος Νικόλαος Συνοδινός εξαφανίστηκε στις 31/01/2022, από την περιοχή του Χαϊδαρίου. Το Χαμόγελο ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την Τρίτη (08.02.2022) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογενείας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

» Ο Συνοδινός Νικόλαος έχει ύψος 1,75 μ., είναι λεπτός, έχει ξυρισμένα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια χρώματος λευκό – μπλε», ανέφερε τότε το «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Συναγερμός για την εξαφάνιση του 42χρονου από το Χαϊδάρι
Συναγερμός για την εξαφάνιση του 42χρονου από το Χαϊδάρι © Χαμόγελο του παιδιού

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ