Ελλαδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 42χρονου από το Χαϊδάρι

Αγνοείται εδώ και εννέα ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση του 42χρονου από το Χαϊδάρι
Συναγερμός για την εξαφάνιση του 42χρονου από το Χαϊδάρι © Χαμόγελο του παιδιού

Εξαφάνιση 42χρονου από το Χαϊδάρι: Missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» - Συναγερμός για τον εντοπισμό του.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός άνδρα ηλικίας 42 ετών από το Χαϊδάρι. Τα ίχνη του χάθηκαν στις 31 Ιανουαρίου.

Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, «ο 42χρονος Νικόλαος Συνοδινός εξαφανίστηκε στις 31/01/2022, από την περιοχή του Χαϊδαρίου. Το Χαμόγελο ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την Τρίτη (08.02.2022) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογενείας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Συνοδινός Νικόλαος έχει ύψος 1,75 μ., είναι λεπτός, έχει ξυρισμένα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια χρώματος λευκό – μπλε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

exafanisi.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ