- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αιφνίδια αδιαθεσία αισθάνθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.
Ανάγκη ιατρικής βοήθειας ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και μιλούσε στο πλαίσιο της συζήτησης που γινόταν στην Ολομέλεια για την κύρωση του απολογισμού του οικονομικού έτους 2019.
«Συγγνώμη κύριε πρόεδρε. Πρέπει να διακόψω μάλλον. Πρέπει να διακόψω γιατί δεν αισθάνομαι καλά θα συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης. είπε ο Τρύφων Αλεξιάδης και ζήτησε να κατεβεί από το βήμα της Βουλής. Αμέσως έσπευσαν σε βοήθειά του άλλοι βουλευτές. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής υποβασταζόμενος από αστυνομικούς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, υπεβλήθη σε καρδιογράφημα το οποίο ήταν καθαρό. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Yπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής είχε υποβληθεί το 2020 σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο αφότου είχε λυποθυμικό επεισόδιο στη βουλή.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το γκρεμισμένο κτίριο και η «Καλημέρα» στους αναγνώστες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Ο γυναικοκτόνος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιοι είναι οι θηρευτές του ξενικού είδους που θεωρείται απειλή για λουόμενους και αλιείς
Το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.