- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας λόγω της κακοκαιρίας σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού.
Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι έκλεισε η Κηφισίας στο ύψος του Φάρου του Ψυχικού λόγω συσσώρευσης υδάτων στην υπόγεια διάβαση. Η κυκλοφορία εκτρέπεται από τον Τροχαία προς τους παράδρομους και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Από την έντονη βροχόπτωση προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Η Τροχαία προχωρεί κατά διαστήματα σε διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους, όπου έχουν δημιουργηθεί «λίμνη» και υπάρχει κίνδυνος για τους οδηγούς οχημάτων. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, τμήμα των οδών Σκυλίτση και Τζαβέλλα, από το ύψος της παραλιακής λεωφόρου, στο ρεύμα προς Πειραιά, έκλεισε λόγω μεγάλης συσσώρευσης νερού. Tην ίδια ώρα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση λόγω της συσσώρευσης υδάτων σταμάτησε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού.
Μεγάλα προβλήματα στην Πειραιώς προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος»
Το μεγαλύτερο πρόβλημα από την κακοκαιρία «Μπάλλος» εντοπίζεται στην οδό Πειραιώς όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.
Κατά διαστήματα στα συγκεκριμένα σημεία η Τροχαία ανοίγει τον δρόμο, όταν η στάθμη του νερού πέφτει, αλλά την ξανακλείνει όταν δυναμώνει η βροχή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.