Ελλαδα

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στην Πειραιώς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πλημμύρισε η Γέφυρα της Χαμοστέρνας στην οδό Θεσσαλονίκης
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πλημμύρισε η Γέφυρα της Χαμοστέρνας στην οδό Θεσσαλονίκης © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Δρόμοι έκλεισαν στην Αθήνα, καθώς η κακοκαιρία «Μπάλλος» έφερε καταιγίδες στην Αττική, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία σε δρόμους της πόλης.

Με προβλήματα η κυκλοφορία σε δρόμους στην Αθήνα, καθώς η κακοκαιρία «Μπάλλος» συνεχίζει να «σαρώνει» το Λεκανοπέδιο. Με εμπόδια τα δρομολόγια σε ΗΣΑΠ και Τραμ, την ώρα που σημειώνονται διακοπές ρεύματος στην Αθήνα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, τμήμα των οδών Σκυλίτση και Τζαβέλλα, από το ύψος της παραλιακής λεωφόρου, στο ρεύμα προς Πειραιά, έκλεισε λόγω μεγάλης συσσώρευσης νερού.

Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ολυμπιονικών στα Γλυκά Νερά και στα δύο ρεύματα, από τη Λαυρίου έως τη Σπάτων.

Από την έντονη βροχόπτωση που έφερε η κακοκαιρία «Μπάλλος», προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου.

Η Τροχαία προχωρεί κατά διαστήματα σε διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους, όπου έχουν δημιουργηθεί «λίμνη» και υπάρχει κίνδυνος για τους οδηγούς οχημάτων.

Μεγάλα προβλήματα στην Πειραιώς προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος»

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από την κακοκαιρία «Μπάλλος» εντοπίζεται στην οδό Πειραιώς όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κατά διαστήματα στα συγκεκριμένα σημεία η Τροχαία ανοίγει τον δρόμο, όταν η στάθμη του νερού πέφτει, αλλά την ξανακλείνει όταν δυναμώνει η βροχή.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην Πειραιώς, αποτελεί το γεγονός ότι πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στην άκρη του δρόμου και συνέχισαν την πορεία τους με τα πόδια, την ώρα που κάδοι παρασύρθηκαν από ορμητικούς χειμάρρους και έπεσαν στη μέση του οδοστρώματος.

Πλημμύρισε η Πανόρμου από την βροχή - Προβλήματα στην Παραλιακή

«Θάλασσα» έγινε η άσφαλτος στην Πανόρμου όπου από τη βροχή το ρεύμα προς την οδό Αλεξάνδρας πλημμύρισε, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες ενώ οι πεζοί να ταλαιπωρούνται προκειμένου να μην βραχούν.

Σοβαρό πρόβλημα εντοπίζεται και στην παλιά παραλιακή Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της Θησέως έως τη Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Μοσχάτο.

Επίσης η Τροχαία διακόπτει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ