Ελλαδα

Δράμα: Πέθανε 60χρονος αρνητής που δεν πήρε αντιβίωση όταν νόσησε

Είχε αρνηθεί να του χορηγηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΜΕΘ
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας © EUROKINISSI

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως ένας 60χρονος αρνητής δεν είχε δεχθεί να του χορηγηθεί αντιβίωση όταν νόσησε και πέθανε.

Για έναν 60χρονο αρνητή που νόσησε από κορωνοϊό και δεν πήρε αντιβίωση που του χορηγήθηκε μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορωνοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας, από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος στο GrTimes.

Μάλιστα, αναφερόμενος στα ποσοστά εμβολιασμού πρόσθεσε πως «είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή. Εγώ πήγα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε!».

Ερωτηθείς για το μίνι lockdown που επιβλήθηκε στη Δράμα, ο αντιπεριφερειάρχης σημείωσε πως «είναι λυπηρό για τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που συμβαίνει, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή την εποχή πέφτουν οι θερμοκρασίες. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους.

»Οφείλουμε να εναρμονιστούμε με τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξουμε άλλον μαύρο Νοέμβρη σαν αυτό που βιώσαμε πέρσι».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ