Ξεκινούν διά ζώσης τα μαθήματα στα ΑΕΙ
Ποιο είναι το ποσοστό εμβολιασμού στους ενεργούς φοιτητές
Πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου: Διά ζώσης τον Οκτώβριο ξεκινούν τα μαθήματα στα πανεπιστήμια.
Διά ζώσης θα γίνονται τα μαθήματα στα πανεπιστήμια όπως ενημέρωσε σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου. Παράλληλα, μίλησε και με θερμά λόγια για τους φοιτητές, οι οποίοι πάνε πολύ καλά στους εμβολιασμούς.
«Για τα πανεπιστήμια, θέλω να πω θερμά συγχαρητήρια στους φοιτητές. Έχουμε ποσοστό εμβολιασμού μαζί με νοσήσαντες στο 76-77% σε ενεργούς φοιτητές, που αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το ποσοστό είναι πάνω από 91% στους καθηγητές», είπε ο κ. Παπαϊωάννου στο Μega.
«Η απόφασή μας χθες ήταν τα μαθήματα θα αρχίσουν διά ζώσης. Το χειμερινό εξάμηνο, αρχές Οκτωβρίου, ξεκινά διά ζώσης για όλα τα πανεπιστήμια. Επανερχόμαστε στην κανονικότητα με την όποια βοήθεια έχουμε, ώστε να υπάρχει ασφάλεια», εξήγησε ο ίδιος.
Σημειώνεται ότι χθες οι πρυτάνεις πραγματοποίησαν έκτακτη διαδικτυακή Σύνοδο παρουσία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, και συμφώνησαν η διδασκαλία στα Πανεπιστήμια το νέο ακαδημαϊκό έτος να διεξαχθεί διά ζώσης και εντός του πλαισίου που ορίζει το υπουργείο Παιδείας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.