- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανατολική Μάνη: Εστίες φωτιάς σε τρία σημεία - Επιχειρούν μέσα
Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών
Φωτιά στην Ανατολική Μάνη: Τα τρία σημεία όπου υπάρχουν ακόμη εστίες - Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της πυροσβεστικής.
Εξακολουθούν να επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε τρία σημεία του Δήμου Ανατολικής Μάνης υπάρχουν ακόμα εστίες φωτιάς. Πρόκειται για τις περιοχές, Δεσφίνα, Σκαμνάκι και Μονή Τσίγκου.
Στα τρία σημεία επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 23 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα από την Κύπρο. Στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν δυνάμεις του στρατού, εθελοντές πυροσβέστες, και υδροφόρες της αυτοδιοίκησης.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, «σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την Πυροσβεστική, η εικόνα της φωτιάς είναι σήμερα πολύ καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες». Σχετικά με τις ζημιές, ο κ. Βερούτης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «έχουν συγκροτηθεί οι επιτροπές και καταγράφουν εδώ και δύο ημέρες», ενώ αντίστοιχη διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Ακόμη, σημείωσε: «επειδή η φωτιά έπληξε ιδιαίτερα τις ορεινές περιοχές, είναι αναγκαίο να προχωρήσουν γρήγορα τα αντιπλημμυρικά έργα».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια άλλα ονόματα τη συνοδεύουν
Πόσο θα παραμείνει κρεμασμένο στο σπίτι
«Τρέχει» ο διαγωνισμός «Σχεδίασε τα λεωφορεία της Αθήνας»
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.