Ελλαδα

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι πλήρως εμβολιασμένοι στην Ελλάδα

«Κλείσε κι εσύ το ραντεβού σου» αναφέρει στο νέο του μήνυμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υγειονομικός ετοιμάζει εμβόλιο για τον κορωνοϊό στο mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι
Υγειονομικός ετοιμάζει εμβόλιο για τον κορωνοϊό στο mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια οι πλήρως εμβολιασμένοι για κορωνοϊό στην Ελλάδα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νέα ανάρτηση στα social media για τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα κατά του κορωνοϊού έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι στην Ελλάδα ξεπέρασαν σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2021 τα 4 εκατομμύρια.

Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Υγείας έχει δώσει στη δημοσιότητα ποιες περιφέρειες έχουν κάνει τους περισσότερους εμβολιασμούς.

«Σήμερα οι συμπολίτες μας που έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον 1 δόση έφτασαν τα 5 εκατομμύρια! Από αυτούς, τα 4 εκατομμύρια είναι πλήρως εμβολιασμένοι» σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, την οποία συνόδευσε από σχετικό βίντεο. Ο πρωθυπουργός προέτρεψε εκ νέου τους πολίτες να εμβολιαστούν και σημείωσε:

«Κάθε μέρα, χιλιάδες Έλληνες γίνονται μέρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας. Κλείσε κι εσύ το ραντεβού σου. https://emvolio.gov.gr/».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ