Ελλαδα

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής

«Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά», υποστήριξε στην απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη αθλήτρια
O προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη αθλήτρια © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος προπονητής μετά την απολογία του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

«Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ. Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια», φέρεται να υποστήριξε ο προπονητής κατά την απολογία του. 

Η απολογία του πρώην προπονητή διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες. Στην ανακρίτρια κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης και οι γονείς του πρώην προπονητή.

«Δεν υπήρχε καμία συναίνεση από την πλευρά μου. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει την οικογένειά μου, αν μιλούσα και αποκάλυπτα τι μου έκανε», είπε η αθλήτρια στην τετράωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο, που οδήγησε τις δικαστικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 38χρονου και την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί να τον εντοπίσουν στη Σάμο και να του περάσουν χειροπέδες.

Να σημειωθεί ότι από την εισαγγελία έχουν σχηματιστεί δυο διαφορετικές δικογραφίες για τις καταγγελίες των ομοσπονδιών κωπηλασίας και πάλης, που εστάλησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και έχουν ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιντζόγλου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ