Ελλαδα

Σωτήρης Τσιόδρας: Η selfie με ηλικιωμένη στην Κυψέλη

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας πήγε στους ελέγχους για κορωνοϊό που πραγματοποίησε με rapid tests κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σωτήρης Τσιόδρας πήγε στην Κυψέλη, όπου κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν ελέγχους για κορωνοϊό με rapid tests την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Σωτήρης Τσιόδρας πήγε στην Κυψέλη, όπου κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν ελέγχους για κορωνοϊό με rapid tests την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

O Σωτήρης Τσιόδρας βγήκε selfie με ηλικιωμένη γυναίκα στην Κυψέλη, η οποία του ζήτησε μια φωτογραφία - Δείτε την εικόνα.

Μια ηλικιωμένη στην Κυψέλη έβγαλε selfie με τον Σωτήρη Τσιόδρα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2020 στην Κυψέλη, όπου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι για τον κορωνοϊό σε πολίτες.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν αρνήθηκε να βγει selfie με την ηλικιωμένη που περνούσε εκείνη την ώρα από την πλατεία στην Κυψέλη, ζητώντας από τον καθηγητή λοιμωξιολογίας μια φωτογραφία. Τηρώντας την απαιτούμενη απόσταση, χαμογελαστός και χωρίς να βγάλει στιγμή τη μάσκα για τον κορωνοϊό από το πρόσωπό του, ο Σωτήρης Τσιόδρας έβγαλε selfie με την ηλικιωμένη στην Κυψέλη.

Εκτός από τον Σωτήρη Τσιόδρα, στην Κυψέλη βρέθηκαν επίσης ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας για να δουν από κοντά τους ελέγχους για κορωνοϊό σε πολίτες. Το κέντρο της Αθήνας είναι μια από τις περιοχές της Αττικής με μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας στα 7 διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων έχουν επιβεβαιωθεί 900 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού.

«Η επιδημία είναι τοπική και πρέπει να εντείνονται οι έλεγχοι που γίνονται» ανέφερε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τα rapid tests (σ.σ. το νέο όπλο στη «φαρέτρα» του Υπουργείου Υγείας για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού) που διενεργήθηκαν στην Κυψέλη από κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Και εξήγησε ότι «αυτό το μέτρο είναι από τα πιο σημαντικά» στη μάχη που δίνεται με την πανδημία Covid-19, διευκρινίζοντας ότι οι έλεγχοι με rapid tests για τον κορωνοϊό θα συνεχιστούν.

Η selfie που βγήκε ο Σωτήρης Τσιόδρας με ηλικιωμένη στην Κυψέλη

Ο Σωτήρης Τσιόδρας βγαίνει selfie με ηλικιωμένη γυναίκα στην Κυψέλη
Ο Σωτήρης Τσιόδρας βγαίνει selfie με ηλικιωμένη γυναίκα στην Κυψέλη © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ