- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Σύψας-Κορωνοϊός: Λάθος χρήση της μάσκας ίσως αυξήσει τη διασπορά
«Τα παιδιά μαθαίνουν από τους δασκάλους και "μιμούνται" τα άλλα παιδιά γύρω τους»
Σε διασπορά μπορεί να οδηγήσει τον κορωνοϊό η λάθος χρήση της μάσκας από τα παιδιά όπως υπογράμμισε ο Νίκος Σύψας.
Για τη χρήση της μάσκας από τα παιδιά μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σύψας υπογράμμισε πως «αν η χρήση μάσκας από τα παιδιά γίνει με λάθος τρόπο, αυξάνεται ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού».
Στη συνέχεια, ωστόσο, εξήγησε πως «η αρμόδια επιτροπή εισηγήθηκε τη χρήση της μάσκας από τους μικρούς μαθητές, αφενός γιατί ειδικά οι μαθητές του Δημοτικού έχει βρεθεί πως είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα ως προς την πανδημία και αφετέρου τα παιδιά μαθαίνουν από τους δασκάλους και “μιμούνται” τα άλλα παιδιά γύρω τους, επομένως η χρήση μάσκας θα γίνει μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.