- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπακογιάννης για «Μεγάλο Περίπατο»: Ακούμε την κριτική
Στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκαν τα κυκλοφοριακά προβλήματα από το έργο
Τα κυκλοφοριακά προβλήματα από την πιλοτική του εφαρμογή του «Μεγάλου Περίπατου» απασχόλησαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.
Ευρύτατη συζήτηση για τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκλήθηκαν στην Αθήνα, από την πιλοτική εφαρμογή του «Μεγάλου Περίπατου», απασχόλησε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της. «Δεν ήταν ευχάριστο το πρόβλημα που προκλήθηκε», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. «Ακούμε την κριτική και αυτά που μας λένε οι πολίτες» και η Ομάδα των Επιστημόνων «παρακολουθεί την πιλοτική εφαρμογή του έργου, όχι μέρα με τη μέρα, αλλά ώρα με την ώρα», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Πρόκειται, πρόσθεσε, για ένα μεγάλο έργο που συζητείτο επί 35 χρόνια και τώρα γίνεται και επιφέρει μεγάλες αλλαγές προς όφελος των ίδιων των κατοίκων της πόλης.
Ο γενικός γραμματέας του δήμου Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα διευθετηθούν πολλά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και παράλληλα ενημερώνονται σχετικά οι οδηγοί για τις μετακινήσεις τους στο κέντρο.
Ο επικεφαλής της « Ανοιχτής Πόλης» Νάσος Ηλιόπουλος ανάφερε ότι ενδέχεται να μην ήταν κατάλληλο το timing που ξεκίνησε η εφαρμογή του. Ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ» Παύλος Γερουλάνος τόνισε πώς «ούτε στιγμή δεν πρέπει να κάνουμε πίσω» αλλά απαιτείται Συγκοινωνιακή Μελέτη».
Ο επικεφαλής της « Λαϊκής Συσπείρωσης» έκανε λόγο για βεβιασμένες κινήσεις χωρίς να υπήρχε η κατάλληλη προετοιμασία, ζητώντας παράλληλα να εξαιρεθεί η οδός Αθηνάς.
«Αναμενόμενα» χαρακτήρισε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα και πάλι Αθήνα» Γιώργος Βουλγαράκης, ενώ ο Γιώργος Καραμπελιάς, επικεφαλής της παράταξης « Αθήνα για την Ελλάδα» έκανε λόγο για «εσφαλμένη κίνηση», προβλέποντας ότι τα κυκλοφοριακά προβλήματα θα επιδεινωθούν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σωστή συμπεριφορά στη θάλασσα είναι πρωτίστως ζήτημα σεβασμού
Επιχειρούν πάνω από 60 πυροσβέστες με 15 οχήματα και δυνάμεις
Ιδιαίτερα ενισχυμένοι άνεμοι στην περιοχή και αύριο
Πού υποβάλλεται η αίτηση
Ποια είναι η κατάσταση στο νησί αυτή την ώρα
Οι ριπές των ανέμων ξεπερνούν ακόμη και τα 100 χιλιόμετρα την ώρα
Μάχη με τις φλόγες στην Κρήτη - Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Ρέθυμνο
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εκτός της περιμέτρου της πυρκαγιάς
Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά
Το πύρινο μέτωπο εκτείνεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων
Η απάντηση του διαχειριστή του πνευματικού έργου του συνθέτη μετά τις αντιδράσεις
Πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι - Το διάγραμμα του Meteo
Όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής
Δραματική προειδοποίηση του Αστεροσκοπείου μετά τον τραγικό χαμό δύο πυροσβεστών
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
«Δεν υπάρχουν εναέρια μέσα, λόγω των ανέμων», λέει ο δήμαρχος της περιοχής
Παράλληλα μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Ρέθυμνο
Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 29, 32 και 52 ετών
«Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος» αναφέρει η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.