- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Κορωνοϊός: Τέλος ο χορός στα μπουζούκια - Οι νέοι κανόνες
Υπάρχει πρωτόκολλο μέχρι και για τα λουλούδια - Επιτρέπονται μόνο στα πόδια των καλλιτεχνών
Ο κορωνοϊός αλλάζει τον τρόπο διασκέδασης στα μπουζούκια και στα άλλα νυχτερινά μαγαζιά που πρέπει να συμβαδίζουν με τα μέτρα προφύλαξης.
Αλλάζει ό,τι ξέραμε για τα μπουζούκια και γενικότερα για τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η νέα κανονικότητα που έχει έρθει, τροποποιεί τη διασκέδαση, η οποία πρέπει πλέον να συμβαδίζει με τα μέτρα προστασίας από τον ιό.
Ο υγιειονολόγος Κώστας Ντελέζος μίλησε στο Open Tv σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία πρέπει να τηρούνται στα κέντρα διασκέδασης, τονίζοντας πως ο συγχρωτισμός δεν επιτρέπεται σε καμία απολύτως περίπτωση. «Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες, είτε είναι ανοιχτός ο χώρος είτε κλειστός. Στον ανοιχτό χώρο είναι πιο διαχειρίσιμα τα πράγματα» ανέφερε ο κ. Ντελέζος.
Έτσι κι αλλιώς, ο συνωστισμός δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση και κάθε τραπέζι θα μπορεί να έχει μέχρι έξι καρέκλες. Απαγορεύονται, επίσης, οι καναπέδες και ο χορός στις πίστες. Ταυτόχρονα, προκύπτουν και πιο πρακτικά ζητήματα, όπως το τι θα γίνει με τη ρίψη λουλουδιών στους καλλιτέχνες στα μπουζούκια. Σύμφωνα με τον κ. Ντελέζο υπάρχει πρωτόκολλο ακόμη και γι' αυτό. Τα λουλούδια, λοιπόν, θα επιτρέπονται μόνο στα πόδια των καλλιτεχνών και όχι στο πρόσωπο.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έχουν ήδη προφυλακιστεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η ιστορία πίσω από την παράδοση
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Zητά επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις για τις ιατρικές πράξεις που μπορούν να εκτελούνται ανά ειδικότητα
Το Ειδικό Φύλλο Πορείας περνά πλέον στην ψηφιακή εποχή
το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.