- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα συλλυπητήρια Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ για τον Δημήτρη Κρεμαστινό
«Υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη και τη δημοκρατική παράταξη»
Ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στη σύζυγο του Δημήτρη Κρεμαστινού και τους δικούς του ανθρώπους.
«Αποχαιρετούμε σήμερα τον Δημήτρη Κρεμαστινό, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη, το Κοινοβούλιο και τη δημοκρατική παράταξη», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κ. Τσίπρας αναφέρει πως είχε την τύχη να τον γνωρίσει από κοντά και να διακρίνει «το βάθος των γνώσεών του για την επιστήμη και τα ακαδημαϊκά ζητήματα, αλλά και την ειλικρινή του έγνοια για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στον τόπο μας».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στη σύζυγο του εκλιπόντος και τους δικούς του ανθρώπους.
Τη θλίψη του εξέφρασε και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε. «Καθηγητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Δ. Κρεμαστινός αγωνίστηκε κατά τη θητεία ως υπουργός Υγείας για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, η αξία του οποίου φάνηκε και πάλι στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας», επισήμανε η Κουμουνδούρου, τονίζοντας ότι «ο εξαίρετος αυτός επιστήμονας και πολιτικός αφήνει ως παρακαταθήκη ένα σπουδαίο έργο για όλη την κοινωνία».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε κερδίσει την αγάπη και τη συμπάθεια εργαζομένων και επισκεπτών
Αναλυτικά τα στοιχεία για κάθε ουσία - Τι συμβαίνει στις πόλεις της Ευρώπης
Αμερικανικό stealth βομβαρδιστικό καθηλώνεται στη Λάρισα - Εντυπωσιακές εικόνες και σενάρια
Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ και στην Αθήνα η τιμή της βενζίνης
Οδηγός του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα συμπτώματα στα ζώα και τους τρόπους μετάδοσης
Πότε αναμένεται η βελτίωση της ατμόσφαιρας
Ισχυρίζεται άμυνα μετά από επίθεση - Ισχυρή αστυνομική παρουσία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Σε καραντίνα το νησί για να μην εξαπλωθεί η νόσος
Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι τη Αττικής δεν αναγνώριζαν τα αυτοκίνητά τους από τις λάσπες
Η Ειρήνη Βούη ή «κυρά Ρηνιώ» γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1918 και απέκτησε 6 παιδιά
Στην πτήση βρίσκονται συνολικά 100 άτομα με 47 κατοικίδια
Οι κάτοικοι παρέμεινα χωρίς πόσιμο νερό για τρεις μήνες
Συνελήφθησαν 21 άτομα - Πώς δρούσαν
Πότε πηγαίνουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.