Ελλαδα

Anti-graffiti εξόρμηση στο Πάρκο Ελευθερίας (εικόνες)

Ο Δήμος Αθηναίων καθαρίζει μνημεία, τοίχους κι άλλες επιφάνειες

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάρκο Ελευθερίας
Καθαρισμός μνημείων στο Πάρκο Ελευθερίας / © Δήμος Αθηναίων

Επιχείρηση για τον καθαρισμό μνημείων, τοίχων και άλλων επιφανειών από graffiti έγινε από τον Δήμο Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας.

Συντονισμένη επιχείρηση για τον καθαρισμό μνημείων, τοίχων και άλλων επιφανειών από  graffiti έγινε από τον Δήμο Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Νίκο Αβραμίδη, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για την αισθητική αναβάθμιση  του κέντρου  αλλά και των συνοικιών της Αθήνας χρησιμοποιώντας ειδική anti-graffiti μπογιά καθάρισαν το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου που βρίσκεται στο πάρκο καθώς και το σύνολο των επιφανειών σε τοίχους και άλλα σημεία.

Τα ειδικά συνεργεία για το anti-graffiti εκτός από παρεμβάσεις όπως αυτή στο Πάρκο Ελευθερίας αλλά και πριν από λίγες μέρες στο Πάρκο Ριζάρη, συμμετέχουν και  σε όλες τις επιχειρήσεις που κάνουν ταυτόχρονα οι διευθύνσεις Καθαριότητας, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισμού και Τεχνικών Έργων για δράσεις ανάπλασης σε συγκεκριμένες περιοχές.

parko-eleytherias3.jpg
Καθαρισμός μνημείων στο Πάρκο Ελευθερίας / © Δήμος Αθηναίων

parko-eleytherias2.jpg
Καθαρισμός μνημείων στο Πάρκο Ελευθερίας / © Δήμος Αθηναίων

Η εντολή του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στους αρμόδιους αντιδημάρχους είναι όχι μόνο να γίνονται καθημερινά οι δράσεις αυτές αλλά στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν νέες φθορές η αποκατάσταση να είναι άμεση.

parko-eleytherias5.jpg
Καθαρισμός μνημείων στο Πάρκο Ελευθερίας / © Δήμος Αθηναίων

parko-eleytherias6.jpg
Καθαρισμός μνημείων στο Πάρκο Ελευθερίας / © Δήμος Αθηναίων

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

κλινική
Εισαγγελική έρευνα για τις «εναλλακτικές θεραπείες» της κλινικής στη Βόρεια Μακεδονία με το παράρτημα στην Ελλάδα

Προκαταρκτική εξέταση, προς ποινική διερεύνηση, για το έαν στοιχειοθετούνται αδικήματα, τόσο σε βαθμό κακουργήματος όσο και σε βαθμό πλημμελήματος

Διάδρομος νοσοκομείου
Ηλιούπολη / Update: Διαψεύδεται η είδηση περί θανάτου της 50χρονης διευθύντριας γυμνασίου που υπέστη ανακοπή έξω από σχολείο

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Τρίτη, ωστόσο η γυναίκα δεν έχει καταλήξει, όπως διαδόθηκε αρχικά από δημοσιογραφικές πηγές

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY