- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και το οποίο φέρνει αλλαγές, μεταξύ άλλων και στον συνδικαλιστικό νόμο, εκφράζουν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες.
Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και το οποίο φέρνει αλλαγές, μεταξύ άλλων και στον συνδικαλιστικό νόμο, εκφράζουν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, οι οποίες καλούν νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 24 Σεπτεμβρίου.
Η ΔΟΕ αναφέρει ότι βασικό αίτημα αποτελεί η απόσυρση του νομοσχεδίου και τονίζει σε σχετική ανακοίνωση: «Ο αφοπλισμός του συνδικαλιστικού κινήματος διευκολύνει την κυβέρνηση στη λήψη μέτρων κατά των εργαζομένων και στην περιστολή των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψουμε. Τα συνδικάτα μπορούν να ρυθμίζουν και να διαφυλάσσουν την εσωτερική τους λειτουργία στη βάση δημοκρατικών και συμμετοχικών διαδικασιών που αποφασίζουν με αποφάσεις των οργάνων τους».
Από τη μεριά της, η ΟΛΜΕ χαρακτηρίζει το νομοσχέδιο «αντεργατικό - αντιαπεργιακό», θεωρώντας πως «προωθεί ένα είδος 'ανάπτυξης', που μόνο σε όφελος της κοινωνίας και των εργαζόμενων δεν θα είναι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τα ουρλιαχτά νεαρής γυναίκας για τον αδελφό της που κινδύνευσε
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.