- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίσπευση των έργων στην Ομόνοια ζήτησε ο Μπακογιάννης
Για να παραδοθεί γρήγορα η Πλατεία στους Αθηναίους
Στο εργοτάξιο της Ομόνοιας ο Μπακογιάννης. Ζήτησε να επισπευσθούν τα έργα για να παραδοθεί γρήγορα η Πλατεία στους Αθηναίους.
Εντολή να επισπευσθούν τα έργα που γίνονται εδώ και αρκετούς μήνες στην Πλατεία Ομονοίας ώστε να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν στους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε το πρωί το εργοτάξιο της Ομόνοιας μαζί με τους αντιδημάρχους Βασίλη Αξιώτη (Αστικών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως) και Γιώργο Αποστολόπουλο (Δόμησης και Κτιριακών Υποδομών) και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου. Συναντήθηκε με τους εργολάβους και ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποκατάστασης και συντήρησης που έχουν καθυστερήσει ώστε η πλατεία με τις παρεμβάσεις που είχαν σχεδιαστεί να είναι έτοιμη μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
«Τα έργα που έχουν αρχίσει κι έχουν καθυστερήσει αρκετά, ξαναρχίζουν πλέον σε ρυθμούς εντατικούς. Πιστεύω ότι και λειτουργικά και αισθητικά η εικόνα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πριν χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι αρκετό για ένα ιστορικό τοπόσημο της Αθήνας όπως η Ομόνοια. Τον σχεδιασμό μας για να ξαναγίνει η Ομόνοια πλατεία και όχι συγκοινωνιακός κόμβος στον οποίο καταλήγουν κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα τον αναπτύξουμε το επόμενο διάστημα. Για μας είναι στοίχημα να αναστήσουμε ξανά την Ομόνοια» τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα τίθενται σε ισχύ
Το τριήμερο που περιμένουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού
Oι ποινές για τους παραβάτες
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε η έξοδος των εκδρομέων από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμία
Λουλούδια και στεφάνια για τους εκτελεσθέντες άφησαν στο Σκοπευτήριο δεκάδες πολίτες
Στα ορεινά σημειώθηκαν χιονοπτώσεις
Δεμένα τα καράβια στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Η ανακοίνωση της Πρυτανείας
Ποια άλλα ονόματα τη συνοδεύουν
Πόσο θα παραμείνει κρεμασμένο στο σπίτι
«Τρέχει» ο διαγωνισμός «Σχεδίασε τα λεωφορεία της Αθήνας»
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.