- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο αμαξοστάσιο Καθαριότητας η πρώτη μέρα του Μπακογιάννη
Στις 7:20 το πρωί η συνάντηση με στελέχη και εργαζόμενους της υπηρεσίας
Στη διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων επέλεξε να ξεκινήσει την πρώτη του μέρα στον Δήμο ο Κώστας Μπακογιάννης.
Στη διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα στο αμαξοστάσιο της Ιεράς οδού επέλεξε να ξεκινήσει την πρώτη του μέρα στον Δήμο, μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες για το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Κώστας Μπακογιάννης.
Στις 7:20 το πρωί, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλό Νίκο Αβραμίδη, έφτασε στο χώρο που αποτελεί την «καρδιά» των υπηρεσιών καθαριότητας για όλη την πόλη. Μαζί με στελέχη και εργαζόμενους που βρίσκονταν εκεί περπάτησε σε όλους τους χώρους και είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τον σχεδιασμό που ξεκινά και έχει στόχο να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα που θα βελτιώσει την εικόνα της Αθήνας στο κέντρο και τις γειτονιές της.
Ο δήμαρχος Αθηναίων ενημερώθηκε αναλυτικά για τον στόλο των οχημάτων που διαθέτει ο Δήμος και συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι καθώς πολλά από αυτά, για διαφορετικούς λόγους, δεν μπορούν να αξιοποιηθούν ενώ καταγράφονται σημαντικές ελλείψεις που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα.
«Μαζί με σας, αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τις τεχνικές δυνατότητες που υπάρχουν, με σταθερά βήματα θα μεγιστοποιήσουμε αρχικά το αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε με τις σημερινές δυνάμεις μας. Ταυτόχρονα, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας για σχεδιασμό από την αρχή όλου του συστήματος το οποίο είναι ίδιο εδώ και δεκαετίες, βάζουμε στόχο να δώσουμε σταδιακά στους εργαζόμενους όλα τα σύγχρονα όπλα που χρειάζονται για να κάνουμε την Αθήνα μια πόλη καθαρή και φιλική για όλους», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα δεδομένα θα διατεθούν άμεσα
Η πυρκαγιά έκαψε χαμηλή βλάστηση
Στη μάχη ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν τη μάχη
Οι κρίσιμες ώρες που έζησαν κάτοικοι που έβλεπαν τις φλόγες να κατεβαίνουν το βουνό
Ακραίος κίνδυνος το Σάββατο
254 άτομα απομακρύνθηκαν διά θαλάσσης από τον Άγιο Βασίλειο
«Τείχος» από τους πυροσβέστες για να μην φθάσει η πυρκαγιά σε σπίτια
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην επίβλεψη των παιδιών
Στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς
Μάχη με τις φλόγες δίνουν 108 πυροσβέστες και 11 εναέρια μέσα στον Ασπρόπυργο
Όλοι οι δρόμοι - Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Περιορισμένες οι καμένες εκτάσεις
Εντολή απομάκρυνσης για τους κατοίκους σε Αφαία και Άνω Δάσος προς το Περιστέρι
Μαίνεται ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά
Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων με drones, περιπολίες και υδροφόρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.