- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα τραγωδία σε πισίνα: Νεκρή 43χρονη στη Σάμο
Τουρίστρια βρέθηκε νεκρή υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε πισίνα ξενοδοχείου
Μια ακόμη ζωή χάθηκε σε πισίνα το βράδυ του Σαββάτου, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό.
Μια ακόμη ζωή χάθηκε σε πισίνα το βράδυ του Σαββάτου, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 4 νεκρούς, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.
Μια τουρίστρια βρέθηκε νεκρή υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε πισίνα ξενοδοχείου στο Κοκκάρι της Σάμου, το βράδυ του Σαββάτου.
Η άτυχη γυναίκα, με καταγωγή από τη Φινλανδία, εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.
Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες δεν στάθηκε δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή, παρά τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο.
Φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία. Για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους που είχαν έρθει σε επαφή με την άτυχη γυναίκα, την ημέρα του θανάτου της. Προς το παρόν, δεν έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές ή συλλήψεις.
Υπενθυμίζεται ότι είναι ο τέταρτος θάνατος σε πισίνα στην Ελλάδα μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, μετά τις δύο αδελφές από τη Γαλλία, 16 και 19 ετών αντίστοιχα, στη Ρόδο, και το 8χρονο κορίτσι από το Ισραήλ που πνίγηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμβουλές από την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Ελέγχεται αν ανήκουν στον 34χρονο δύτη - Αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι πρέπει να προσέξετε
Ιστορικές αναφορές για τον καιρό
Οργισμένη ανακοίνωση από τον Δήμο
Σε ποιες περιοχές η παρέλαση θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση
«Οι τυχεροί και οι άτυχοι της παρέλασης» - Η πρόγνωση Τσατραφύλλια
Μέχρι πότε είναι η νέα προθεσμία
Αναλυτικά τι θα ισχύσει και ποιες ώρες
Έκτακτα μέτρα εφαρμόζονται στην Αθήνα το διήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.