- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατατέθηκε ο φάκελος για το Υδατοδρόμιο Καβάλας
Στην τελική ευθεία των ελέγχων για την αδειοδότηση του Υδατοδρομίου της πόλης
Στην τελική ευθεία το Υδατοδρόμιο Καβάλας. Κατατέθηκε ο φάκελος στο υπουργείο Υποδομών.
Ο «Οργανισμός Λιμένος Καβάλας», κατέθεσε στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τον πρώτο Τεχνικό Φάκελο Υδατοδρομίου που καλύπτει τις απαιτήσεις του νέου Νόμου 4568/18. Ο Τεχνικός Φάκελος εκπονήθηκε από την Ανάδοχο εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια».
Ταυτόχρονα υπεβλήθη η Aίτηση για την απόκτηση Άδειας Ίδρυσης του Υδατοδρομίου Καβάλας με ιδιοκτήτη τον «Οργανισμό Λιμένος Καβάλας».
Η αίτηση και ο Τεχνικός Φάκελος έλαβαν αριθμό Πρωτ: 60086/26-7-19.
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του «Ο.Λ.Κ» κ. Ηλιάδης αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Με την ολοκλήρωση του Τεχνικού Φακέλου μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία των ελέγχων για την αδειοδότηση του Υδατοδρομίου Καβάλας. Η συνεπακόλουθη έναρξη πτήσεων υδροπλάνων θα προσδώσει σημαντικότατη υπεραξία στο λιμάνι της Καβάλας καθώς θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού και κατ’επέκτασιν της Οικονομίας της ευρύτερης περιοχής.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» κ. Τάσος Γκόβας αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία με τον «Ο.Λ.Κ» για την κάλυψη των απαιτήσεων του νέου Ν.4568/18 και, όπως δήλωσε, θα συνεχισθεί με στόχο να εκδοθεί η Άδεια Ίδρυσης του Υδατοδρομίου Καβάλας, το συντομότερο δυνατόν.
H «Ελληνικά Υδατοδρόμια» έχοντας αδειοδοτήσει τα τρία πρώτα Υδατοδρόμια στην Ελλάδα (Υ/Δ Κέρκυρας, Παξών, Πάτρας) και έχοντας αναλάβει την αδειοδότηση 34 ακόμη Υδατοδρομίων στοχεύει στη δημιουργία ενός εκτενούς δικτύου Υδατοδρομίων που θα επιτρέψει τη βιώσιμη ανάπτυξη των υδροπλάνων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.