- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ανανέωση σύμβασης στη ΡΑΕ για ηθοποιό με έφεση στο τσιφτετέλι
Αντιδράσεις για τις τακτοποιήσεις της τελευταίας στιγμής
Ανανεώθηκε σύμβαση στη ΡΑΕ σε ηθοποιό που χόρευε τσιφτετέλι σε τηλεοπτική εκπομπή.
(Από 02.20 και μετά...)
Έντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) λίγο πριν διαλυθεί η Βουλή εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Όπως σε αρκετές δημόσιες υπηρεσίες έτσι και στη ΡΑΕ οι τακτοποιήσεις της τελευταίας στιγμής δεν έλειψαν. Μια από τις περιπτώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις είναι αυτή της ηθοποιού Μαρίας-Ελένης Ράδου.
Απόφοιτη του ΤΕΙ Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Ανθοκομίας της Άρτας είχε προσληφθεί στη γραμματεία της ΡΑΕ, με απόφαση του προέδρου Νίκου Μπουλαξή, για έναν μήνα. Η σύμβαση έληγε στις 30 Ιουνίου. Ωστόσο, στις 10 Ιουνίου, μία ημέρα πριν θυροκολληθεί το Προεδρικό Διάταγμα στο περιστύλιο της Βουλής και ξεκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος, η σύμβαση της κ. Ράδου, ανανεώθηκε για έναν χρόνο. Το ίδιο, ακριβώς, συνέβη και για τους 51 συμβασιούχους της Αρχής.
Η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει τραβήξει την προσοχή με τις χορευτικές επιδόσεις της στα τηλεοπτικά πλατό της εκπομπής «Στην Υγειά Μας», του Σπύρου Παπαδόπουλου.
Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της ΡΑΕ είχε επανειλημμένα κάνει λόγο για υπο-στελέχωση της αρχής. Με την προκήρυξη των εκλογών προειδοποίησε για τον κίνδυνο η αρχή να μην προλάβει να προχωρήσει στην ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου που έληγαν στις 30 Ιουνίου αν δεν υπήρχε σχετική νομοθετική ρύθμιση. Λύση έδωσε τροπολογία που φέρει την υπογραφή του υπουργού Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκη, η οποία περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για το Ίδρυμα Νιάρχος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Σε αυξημένη ετοιμότητα κρατικός μηχανισμός και δήμοι – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε κάθε περίπτωση
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Φτάνουν έως και 9 μποφόρ
Η νέα ανάρτηση του μετεωρολόγου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.