- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πανελλαδικό συλλαλητήριο και πορεία προς την Βουλή πραγματοποίησαν αναπληρωτές και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί.
Στα αιτήματά τους η απόσυρση του νομοσχεδίου για τις προσλήψεις καθώς επιμένουν ότι οι διορισμοί πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και ολόκληρη την προϋπηρεσία.
Ειδικότερα, μέσω του «προσοντολογίου» θα μοριοδοτούνται οι επιπλέον ακαδημαϊκοί και άλλοι τίτλοι (μεταπτυχιακά, διδακτορικά, σεμινάρια), γεγονός που προκαλεί την αντίδραση κυρίως των αναπληρωτών και αδιόριστων εκπαιδευτικών.
Με κεντρικό σύνθημα «Μόρφωση δουλειά για όλο τον λαό», οι περίπου 400 συγκεντρωμένοι πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Αθήνας μέσω των οδών Πανεπιστημίου, Αιόλου και Σταδίου με κατάληξη το κτίριο της Βουλής.
Ανάμεσα στα αιτήματα τους περιλαμβάνονται ακόμα, η μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών, ένα και ενιαίο πτυχίο ανά γνωστικό αντικείμενο, οι μαζικοί και μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, η αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την Παιδεία καθώς και η ματαίωση των συγχωνεύσεων σχολών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.