- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Τι είπε η Δήμητρα Γαλάνη στον Κώστα Μπακογιάννη για την Αθήνα (video)
Μια βόλτα με τον υποψήφιο δήμαρχο στον Κεραμεικό και στο Γκάζι
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης περπάτησε μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη στους δρόμους της γειτονιάς της - στον Κεραμεικό και το Γκάζι.
«Λένε ότι η μουσική μου είναι καλή. Είναι γιατί έχω καλή μπάντα», είπε στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων η σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία επέμεινε ότι τα κόμματα πρέπει να μείνουν μακριά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Ο καλός αυτοδιοικητικός πρέπει να είναι μαέστρος της ορχήστρας» της απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης προσθέτοντας πως «η λογική της αυτοδιοίκησης είναι να ξεπερνάς γραμμές και να κάνεις συνθέσεις».
Αντάλλαξαν «καλημέρες» με περαστικούς και καταστηματάρχες και μίλησαν για όλα όσα απασχολούν τους κατοίκους της Αθήνας, όπως η Δήμητρα Γαλάνη. Κουβέντιασαν για τα εγκαταλελειμμένα κτίσματα, τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, την παράνομη στάθμευση, την καθαριότητα, την ηχορύπανση αλλά και για το ιστορικό τρίγωνο στην καρδιά της πρωτεύουσας.
«Για το Καρπενήσι αισθάνομαι ζήλια» είπε στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων η Δήμητρα Γαλάνη προσθέτοντας: «Δουλέψατε αυτή η ομάδα, όχι μόνο εκεί, αλλά και στην Περιφέρεια και κάνατε πολύ σοβαρή δουλειά. Γι' αυτό σου λέω ότι είναι απαραίτητο να έχουμε ανθρώπους που να ξέρουν τη δουλειά».
«Θα χρειαστούμε βοήθεια από ανθρώπους σαν κι εσένα. Για να μετατρέψουμε όχι μόνο το κέντρο αλλά και τις γειτονιές σε ένα μεγάλο πολιτιστικό δρώμενο» της απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης σε μια συζήτηση γεμάτη… Αθήνα.
Δείτε ολόκληρη τη βόλτα και τη συζήτηση της Δήμητρας Γαλάνη με τον κ. Μπακογιάννη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ανατράπηκε η απόφαση για το ελαφρυντικό έπειτα από αναίρεση στον Άρειο Πάγο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της δόνησης
Οι δύο περιοχές που κινδυνεύουν και ο ρόλος του ΒΟΑΚ
Πότε ξεκινούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Στρατιωτικοί απεγκλώβισαν τους μαθητές
Το χρονικό της υπόθεσης
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Τα εντυπωσιακά δέντρα από την Καταλονία έφτασαν στη Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία του νέου Πάρκου Μνήμης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.