- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Τρίτη βίαιη προσαγωγή του εξαφανισμένου μάρτυρα
Είναι ο γιος του φερόμενου ως εγκέφαλου της απαγωγής και δολοφονίας
Νέα απόφαση για βίαιη προσαγωγή μάρτυρα έλαβε την Πέμπτη το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μ. Παπαγεωργίου, το 2012.
Η απόφαση αφορά στον γιο του 73χρονου κατηγορουμένου της υπόθεσης, αστυνομικό στο επάγγελμα, ο οποίος αν και είχε κληθεί κατ΄ επανάληψη στο δικαστήριο να καταθέσει, αλλά παρόλα αυτά δεν εμφανίζεται.
«Είναι σημαντικός μάρτυρας που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει στην υπόθεση», ανέφερε η πρόεδρος της έδρας.
Αυτή τη φορά η προσαγωγή διατάχθηκε να γίνει από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και όχι από την κρατική Ασφάλεια, καθώς οι αστυνομικοί που υπηρετούν σ' αυτή την υπηρεσία και έχουν κληθεί να τον εντοπίσουν δεν τα έχουν καταφέρει. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω μάρτυρας είναι αστυνομικός προς αποστρατεία και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στη συγκεκριμένη υπηρεσία.
Η απόφαση για βίαιη προσαγωγή του συγκεκριμένου μάρτυρα είναι η τρίτη κατά σειρά που λαμβάνεται από το δικαστήριο.
Επίσης, το δικαστήριο κάλεσε για κατάθεση τέσσερις ακόμη νέους μάρτυρες στην υπόθεση. Πρόκειται για αστυνομικούς που μετείχαν στην έρευνα για την εξαφάνιση του Μ. Παπαγεωργίου, το 2012 και δύο ακόμη άνδρες οι οποίο φέρονται να είχαν συχνή επικοινωνία με τον 73χρονο κατηγορούμενο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με πληρότητες που αγγίζουν το 100% αναχωρούν τα πλοία για τα νησιά
Η Πολιτική Προστασία θέτει τέσσερις περιοχές σε κατάσταση κινητοποίησης - Σε ετοιμότητα Δήμοι και Περιφέρειες
Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές μπόρες στα ορεινά
Mήνυμα υψηλού συμβολισμού και κοινωνικής ευαισθησίας από το Ελληνικό Κοινοβούλιο
Η φωτογραφία της ημέρας από το Forecast Weather Greece
34 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Ενισχυθήκαν οι δυνάμεις, 11 εναέρια κα 82 πυροσβέστες
Αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιών
Ο ΟΣΕΘ ανακοίνωσε τον νέο συγκοινωνιακό σχεδιασμό - Νέες γραμμές και τροποποιήσεις υφιστάμενων δρομολογίων
Το Σάββατο αναμένεται η μεγαλύτερη κίνηση, με 25 δρομολόγια και 31.392 επιβάτες από το λιμάνι του Πειραιά
11 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες
Πέρσι πάνω από 1,5 εκατομμύριο Τούρκοι πραγματοποίησαν συνολικά 2,6 εκατομμύρια επισκέψεις στα ελληνικά νησιά
Δημοσιογράφοι κορυφαίων διεθνών μέσων ανακαλύπτουν τη μαγεία του ελληνικού νησιού
Οι έλεγχοι για παράνομη κατάληψη αιγιαλού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση
Ζητά εντατικοποίηση των μέτρων - Αναμένεται κορύφωση της διασποράς
Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις Σαμαρά, Σπίρτζη και Κεσσέ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.