- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Τρία νέα επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων ψαράδων σε Ίμια και Κω
Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις
Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις, με το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε να μετράμε τρία θερμά επεισόδια εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων ψαράδων.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο Ελεύθερος Τύπος τα δύο πρώτα σημειώθηκαν το το Σάββατο όταν το Λιμενικό ενημερώθηκε για τουρκικά αλιευτικά που βρέθηκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα ανάμεσα σε Κω και Ψέριμο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, οι Τούρκοι ψαράδες εμφανίστηκαν στην περιοχή στις 12:30 το μεσημέρι. Τελικά απόμακρύνθηκαν από το σημείο όταν είδαν το πλωτό του Λιμενικού που έσπευσε στο σημείο.
Ένα 24ωρο αργότερα συναγερμός σήμανε ξανά όταν το Λιμενικό ενημερώθηκε για τουρκικό αλιευτικό που αγκυροβόλησε βόρεια της Καλόλιμνου και έριξε τα δίχτυα του μέχρι τα Ίμια.
Η κατάσταση που επικρατεί σε όλο το ανατολικό Αιγαίο έκανε πριν από λίγες ημέρες 36 ψαράδες να στείλουν εξώδικο στην κυβέρνηση ζητώντας προστασία των κυριαρχικών τους δικαιωμάτων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έχει γίνει άρση απορρήτου για έξι τηλέφωνα
Επιχείρηση απομάκρυνσης των ενοίκων
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Πάνω από 4.000 στην Ειδική Αγωγή
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε μέσω της ανθρωπιστικής οργάνωσης Humanity Greec
Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας διαβιβάστηκαν τα στοιχεία για τον Γιώργο Πατούλη και τις εταιρείες του
«Όχι» στο αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών σε τρεις καταδικασθέντες
Είχε αφεθεί ελεύθερος στις αρχές Σεπτεμβρίου
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Ανακουφισμένοι δηλώνουν συγγενείς θυμάτων
Πώς τον έπεισαν οι απατεώνες
Το όχημα που οδηγούσε, έπεσε πάνω σε προστατευτικά κιγκλιδώματα
Μεγάλες ζημιές στην πολυκατοικία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.