Ελλαδα

Αυτοπυροβολήθηκε 45χρονος στην Κρήτη

Έβαλε την κάννη του όπλου στο στόμα του

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripoliko.jpg
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ένας 45χρονος άνδρας, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αργά το βράδυ της Παρασκευής, χρησιμοποιώντας ένα φλόμπερ.

Σύμφωνα με το cretapost, ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας τοποθέτησε την κάννη του όπλου στο στόμα του και τράβηξε τη σκανδάλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε αγροικία της οικογένειας στις Πάνω Αρχάνες του Δήμου Αρχανών Αστερουσιών, ενώ τον τραυματισμένο άνδρα εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα συγγενικά του πρόσωπα που ειδοποίησαν τις αρχές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 45χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και υποβλήθηκε σε γναθοχειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πως δεν εμπνέει ανησυχία. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απελπισμένη αυτή απόφαση ήταν – σύμφωνα με πληροφορίες – προσωπικοί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιπυραυλικό σύστημα
Ασπίδα του Αχιλλέα: Το Ισραήλ επιβεβαιώνει μεταφορά τεχνογνωσίας και κοινή χρήση λογισμικού με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY