- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά οι οποίες θα δώσουν βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά της Δυτικής Στερεάς, της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα, Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018.
Πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται επίσης να εκδηλωθούν σε ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Πελοποννήσου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 34 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 20 έως 30 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και κατά περιόδους στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερα.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική
Η ανακοίνωση των διοργανωτών στους θεατές του Athens Flying Week 2026
Σε εξέλιξη οι έρευνες διάσωσης - Επιστρέφει εσπευσμένα από τη ΔΕΘ ο Νίκος Δένδιας
Συναγερμός στο Athens Flying Week - Αγωνία για τους δύο πιλότους
Επεισόδιο με σωματική βία και προπηλακισμούς στα σκαλοπάτια προς το παλιό λιμάνι
Η πυρκαγιά κατέστρεψε το διώροφο πέτρινο κτίριο του εργοστασίου - Σώθηκαν τα ιστορικά κελάρια και η κάβα
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προσωρινό λουκέτο σε σταθμούς του Μετρό
Στρατηγικό μνημόνιο με τον γερμανικό κολοσσό ανοίγει νέες προοπτικές για το νησί
Περισσότεροι από 1.000 εκθέτες, 25 χώρες και 11 θεματικές ενότητες σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Αναλυτική πρόγνωση από το Meteo
Απέσπασαν πάνω από 175.000 ευρώ
Η συγκινητική ιστορία της Γεωργίας Ξανθοπούλου
Τι ισχύει για τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί πολλές περιοχές της Αττικής
Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.