- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Φωτιά και στον Έβρο κοντά σε στρατόπεδο
Πυροσβεστική αλλά και στρατιώτες ήδη έχουν σπεύσει στην περιοχή για να προλάβουν πριν νυχτώσει να σβήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εστίες
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 6 το απόγευμα σε πευκοδάσος, βορειοανατολικά της Λευκίμης και βορειοδυτικά του Προβατώνα του δήμου Σουφλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φωτιά εκδηλώθηκε από κεραυνό στη διάρκεια ξηρής καταιγίδας. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, απ' όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι οποίες κλιμακώνονται συνεχώς.
Στο μεταξύ έχει ζητηθεί και η συνδρομή της περιφερειακής ενότητας Έβρου, με μηχανήματα προωθητές γαιών και μπουλντόζες, ώστε να επιτευχθεί η πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, δεδομένου ότι η φωτιά μαίνεται σε δυσπρόσιτη περιοχή.
Σημειώνεται ότι το πυροσβεστικό ελικόπτερο, που από τις 15 Ιουλίου έχει ως βάση το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, από νωρίς το πρωί μετέβη στην Αττική για να συνδράμει στην κατάσβεση των εκεί εν εξελίξει πύρινων μετώπων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ανατράπηκε η απόφαση για το ελαφρυντικό έπειτα από αναίρεση στον Άρειο Πάγο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της δόνησης
Οι δύο περιοχές που κινδυνεύουν και ο ρόλος του ΒΟΑΚ
Πότε ξεκινούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Στρατιωτικοί απεγκλώβισαν τους μαθητές
Το χρονικό της υπόθεσης
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Τα εντυπωσιακά δέντρα από την Καταλονία έφτασαν στη Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία του νέου Πάρκου Μνήμης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.