- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Στη χορήγηση ασύλου για ένα (άρα και στους άλλους 7) από τους Τούρκους αξιωματικούς προχώρησε αμετάκλητα το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφαση της Ολομέλειας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί σε συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, που πραγματοποιήθηκε αργά χθες το απόγευμα,κατέληξαν σε απόφαση χορήγησης ασύλου για ένα από τους οκτώ, η υπόθεση του οποίου είχε φθάσει προς κρίση στο ανώτατο δικαστήριο, αλλά η απόφασή τους στην ουσία θα επηρεάσει και τους υπόλοιπους 7.
Σύμφωνα με την απόφαση με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση του ελληνικού δημοσίου που είχε αντιδράσει στη χορήγηση ασύλου, η χώρα μας υποχρεώνεται να δώσει άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό και κατ΄ επέκταση και στους λοιπούς, καθώς το Δικαστήριο υιοθέτησε τα επιχειρήματα που προβλήθηκαν από τον αιτούντα και η απόφασή του είναι αμετάκλητη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Ένα διεθνές συνέδριο 63 ομιλητών από 23 χώρες, 1-4 Οκτωβρίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου
Τι ώρα ξεκινά η συναυλία και ποιους θα δούμε στο pre show
Έρευνα για τα οικονομικά των δύο γιατρών
Αναλυτική πρόγνωση - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πέφτει η θερμοκρασία - Η πρόγνωση του Μeteo
Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, το Fanzone του event, στο ΟΑΚΑ, θα ανοίξει δωρεάν για το κοινό, από τις 10:00 το πρωί
Σε καθοριστικό στάδιο προχωρά η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία
Πώς περιέγραψε το συμβάν
Ο ρόλος του 37χρονου που συνελήφθη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.