Ελλαδα

Ένοπλη ληστεία με ομηρία σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό

Συμπλοκή του ενόπλου με τους αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν να τον συλλάβουν 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
344156-715242.jpg

Τον  τρόμο έζησαν το απόγευμα του Σαββάτου (11/3) υπάλληλοι και πελάτες σε σούπερ μάρκετ στην οδό Φυλής στο Καματερό, όταν ένας ένοπλος εισέβαλε σε αυτό για να το ληστέψει.

Εκείνη την ώρα στο κατάστημα βρίσκονταν αρκετοί πελάτες καθώς και το προσωπικό του καταστήματος, οι οποίοι παρακολουθούσαν σαστισμένοι τις κινήσεις του ενόπλου ληστή.

Ο ένοπλος άρπαξε από τα ταμεία άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ήδη είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία από τον συναγερμό του καταστήματος. Να σημειωθεί ότι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είναι σε κοντινή απόσταση από το μίνι μάρκετ.

Αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς ο δράστης απείλησε ότι θα πάρει ως «ασπίδα» εργαζομένους στο σούπερ μάρκετ καθώς παγιδεύτηκε , ωστόσο δεν πρόλαβε, καθώς έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, ενώ από την ανταλλαγή πυρών ο δράστης τραυματίστηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κατά την διάρκεια της ληστείας ίσως να υπήρχε και συνεργός ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή.

Ο τραυματισμένος δράστης έχει μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, καθώς φέρει βαριά τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ