- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένοπλη ληστεία με ομηρία σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό
Συμπλοκή του ενόπλου με τους αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν να τον συλλάβουν
Τον τρόμο έζησαν το απόγευμα του Σαββάτου (11/3) υπάλληλοι και πελάτες σε σούπερ μάρκετ στην οδό Φυλής στο Καματερό, όταν ένας ένοπλος εισέβαλε σε αυτό για να το ληστέψει.
Εκείνη την ώρα στο κατάστημα βρίσκονταν αρκετοί πελάτες καθώς και το προσωπικό του καταστήματος, οι οποίοι παρακολουθούσαν σαστισμένοι τις κινήσεις του ενόπλου ληστή.
Ο ένοπλος άρπαξε από τα ταμεία άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ήδη είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία από τον συναγερμό του καταστήματος. Να σημειωθεί ότι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είναι σε κοντινή απόσταση από το μίνι μάρκετ.
Αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς ο δράστης απείλησε ότι θα πάρει ως «ασπίδα» εργαζομένους στο σούπερ μάρκετ καθώς παγιδεύτηκε , ωστόσο δεν πρόλαβε, καθώς έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, ενώ από την ανταλλαγή πυρών ο δράστης τραυματίστηκε και συνελήφθη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες κατά την διάρκεια της ληστείας ίσως να υπήρχε και συνεργός ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή.
Ο τραυματισμένος δράστης έχει μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, καθώς φέρει βαριά τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.