- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με προβλήματα το πέρασμα της Γαλάτειας στη Δυτική Ελλάδα (εικόνες, video)
Βροχές σε Ζάκυνθο, Πάτρα και Κεφαλονιά
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο βόρειο τμήμα της Ζακύνθου, προκάλεσε το μπουρίνι, με έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους, που χτύπησε σήμερα το απόγευμα την Ζάκυνθο.
Αυτή τη στιγμή συνεργεία της ΔΕΔΔΕΕ βρίσκονται επί ποδός ώστε να διορθώσουν τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτρισμού του νησιού.
Η «Γαλάτεια» -όπως ονόμασαν το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό οι μετεωρολόγοι-που έπληξε τη Ζάκυνθο, άφησε πίσω της πτώσεις μεγάλων κλαδιών και βλάβες στην παροχή της ηλεκτροδότησης.
Σοβαρά είναι τα προβλήματα και στην Πάτρα από την κακοκαιρία. Σύμφωνα με το tempo24.gr, έπεσε κεραυνός στην περιοχή των Τσουκαλείκων πάνω σε φοίνικα, ο οποίος πήρε φωτιά.
Στην Κεφαλονιά, σύμφωνα με το inkefalonia.gr, οι καταιγίδες που έπληξαν την Κεφαλονιά συνοδεύονταν και από χαλαζόπτωση σε ορισμένες περιοχές.
Εικόνες από τα Βλαχάτα Κεφαλονιάς:




ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ειδικό γερανοφόρο όχημα
Δύο πόλεις, δύο παράλληλοι διαγωνισμοί, με βραβεία που φτάνουν τα 10.000 ευρώ, αλλά κυρίως με ένα διαφορετικό μήνυμα: ότι η εικόνα της πόλης μπορεί να σχεδιαστεί συλλογικά.
Το Ελληνικό ως οδηγός βιώσιμου αστικού σχεδιασμού – Απαντήσεις στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης
«Δε βγαίνει η ζωή με φόβο», τόνισε η ηθοποιός
Υπό το μηδέν η θερμοκρασία
Πότε αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περισσότερες από 350 δωρεάν εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας - Τι περιλαμβάνει η πρώτη εβδομάδα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το τμήμα πανεπιστημίου που αλλάζει ονομασία ήδη από φέτος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η αναλυτική πρόγνωση από Meteo και EMY
Πώς γιορτάζεται ο Άγιος σε περιοχές της χώρας
Γιατί είναι κινητή η γιορτή και πότε μεταφέρεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.