- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Βροχερός θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Ειδικότερα βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική και Κεντρική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και από το απόγευμα στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Στα δυτικά και βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ.
Αττική
Λίγες νεφώσεις αρχικά στην Αττική, όμως βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ (τοπικά στα ανατολικά θα φτάσουν και τα 7), ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Παρόμοιος αναμένεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όμως οι καταιγίδες που αναμένονται πιθανότατα θα είναι ισχυρές. Κι εδώ, πάντως, βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα περισσότερα κινητά, υπολογιστές, tablets και έξυπνα ρολόγια αναπροσαρμόζονται αυτόματα
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις
Βγήκε η ετυμηγορία για τους κατηγορούμενους, αναμένονται οι ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη η 24χρονη υπάλληλος του καταστήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Είχε τοποθετηθεί σε παράθυρο του κτιρίου
Σε κόκκινο συναγερμό η Περιφέρεια
Σε αναστολή η παιδίατρος και ΕΔΕ για την εφημερία στο νοσοκομείο
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Είχε δηλώσει πως είχε κάνει χρήση ecstasy, πως ήταν μια «καταπληκτική εμπειρία», αλλά ο ίδιος προτιμάει το «χόρτο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.