- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζώρτζια Κεφαλά για καταγγελία της κουνιάδας της κατά της Κωνσταντοπούλου: Το αν δούλευε ή όχι θα φανεί
Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Πλεύσης Ελευθερίας πήρε αποστάσεις από την υπόθεση με το συγγενικό της πρόσωπο
Κεφαλά για καταγγελία της κουνιάδας της κατά Κωνσταντοπούλου: «Θα φανεί η αλήθεια»
Για το θέμα σχετικά με φερόμενη καταγγελία από την πρώην εργαζόμενη (και κουνιάδα της) της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Τζώρτζια Κεφαλά.
Η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλύψεις», στον ΑΝΤ1, όπου ρωτήθηκε για την καταγγελία της κουνιάδας της σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου περί εργασιακού bullying, ηθική παρενόχληση και μη καταβολή δεδουλευμένων.
Η κυρία Κεφαλά πήρε αποστάσεις από την υπόθεση, τονίζοντας πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πως το αν δούλευε η κουνιάδα της ή όχι θα φανεί.
«Η αλήθεια θα φανεί στην πορεία. Είμαι σε δύσκολη θέση διότι πρόκειται για την οικογένειά μου και, όπως βλέπετε, η πολιτική δεν διστάζει να μπει στις οικογένειες» ανέφερε αρχικά. «Είναι πολύ δύσκολο για μας. Από εκεί και πέρα, η αλήθεια θα φανεί» πρόσθεσε.
Στο ερώτημα αν είναι αλήθεια όσα έχουν ειπωθεί από την κουνιάδα της στην καταγγελία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε πως «αυτό ακριβώς θα δούμε. Εγώ δεν ήμουν κοντά στην υπόθεση. Είναι μεγάλη γυναίκα, έχει την ευθύνη των πράξεών της», ενώ στο τέλος πρόσθεσε σχετικά με το αν όντως ήταν εργαζόμενη στο κόμμα η κουνιάδα της, ότι «το αν δούλευε, ή όχι, θα φανεί».
Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα η κ. Κεφαλά τοποθετήθηκε για το θέμα στη Βουλή, σε κόντρα που είχε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη, σημειώνοντας: «Η Πλεύση Ελευθερίας είναι εδώ, είναι δυνατή, είναι ενωμένη, και δεν διαλύεται. […] Και δεν ξέρω ποιον τρόπο θα βρείτε για να το κάνετε ακόμα πιο δραματικό και πιο απειλητικό. Μήπως να σας δώσω το τηλέφωνο της μαμάς μου… Να με βάλετε να διαλέξω ανάμεσα στη μανούλα μου ή στην Πλεύση. Είναι για γέλια και για κλάματα αυτά που κάνετε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τα lockers μέχρι το EduPlan.AI
Το πραγματικό ΑΕΠ αντί για 7 μονάδες αυξήθηκε κατά 11 και οι θέσεις απασχόλησης από 200.000 έφτασαν τις 550.000, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας
Έως 1.939 ευρώ τον μήνα για προσωπική βοήθεια
Οι πληρωμές και τα εκταμιευμένα κεφάλαια δανείων ανέρχονται συνολικά σε 28,4 δισ. ευρώ
«Κανείς δεν μιλά εξ ονόματός μου. Ό,τι θέλω να πω, το λέω μόνη μου, καθαρά και με την υπογραφή μου»
«Πάνω από τους μισούς που αποχώρησαν δεν τους ήξερα»
Νέο αυστηρό μήνυμα του πρωθυπουργού στην Τουρκία
Σε ποιες περιπτώσεις σταματά να λειτουργεί
Είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή της προτού κλείσει η Βουλή
Μέχρι πότε θα μπει στα ΑΤΜ
Η ημέρα και η ώρα που μπαίνουν τα χρήματα των δικαιούχων στα ΑΤΜ
Πότε ξεκινούν οι πρώτες διανυκτερεύσεις σε καταλύματα
Από τη χρεοκοπία της εμπιστοσύνης στην επιστροφή της αξιοπιστίας
«Ελλάδα 2.0», ακρίβεια, νέα σχολική χρονιά και χωροταξικά μεταξύ άλλων
Ο υπουργός Εξωτερικών απορρίπτει την κριτική περί «μαλθακής» πολιτικής απέναντι στην Άγκυρα
Παρεμβάσεις σε τρία κρίσιμα πεδία προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών
Η ανάρτηση της Αννίτας Δημητρίου, προέδρου της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.