- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ίλιον: Διασώστης αντί να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε λιπόθυμη γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο, άρχισε να τραγουδά
Έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το απίστευτο περιστατικό
Ίλιον: ΕΔΕ για διασώστη που κλήθηκε σε κέντρο διασκέδασης μετά από λιποθυμία και άρχισε να… τραγουδά
Αίσθηση προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε σε κέντρο διασκέδασης στο Ίλιον, όταν διασώστης που κλήθηκε στο σημείο μετά από λιποθυμία γυναίκας, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διασώστης που κοντεύει να πάρει σύνταξη, έχει εμπλακεί σε διάφορα περιστατικά στο παρελθόν.
Η γυναίκα που λόγω αδιαθεσίας έπεσε στο πάτωμα, είχε αρχίσει να ανακτά τις αισθήσεις της όταν οι δύο διασώστες κατέβηκαν από το ασθενοφόρο με τον ένα να ζητά από τον συνάδελφό του να κατεβάσει την καρέκλα μεταφοράς ασθενούς.
Την ώρα που επιχειρούσε να την ανοίξει, ο 62χρονος διασώστης φέρεται να άρχισε να του φωνάζει έντονα για ιμάντες που κρέμονταν, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις και βρισιές, γεγονός που προκάλεσε αρχικά αμηχανία σε όσους βρίσκονταν κοντά στην είσοδο.
Αφού τελικά μπήκαν στο κέντρο διασκέδασης στο Ίλιον και η γυναίκα είχε αρχίσει να συνέρχεται, ο ίδιος διασώστης φέρεται να πλησίασε την τραγουδίστρια του προγράμματος και να πήρε το μικρόφωνο, τραγουδώντας: «Μια γυναίκα πήγε να με τρελάνει να με στείλει στο Δαφνί και γλίτωσα τελευταία στιγμή».
«Το πλήρωμα ήταν δύο άτομα, δεν ξέρω ποιος ήταν οδηγός και ποιος ήταν δίπλα. Όταν βγήκαμε, ο ένας, αυτός που τραγούδαγε, φαινόταν ότι είχε νεύρα», είπε αυτόπτης μάρτυρας.
Η γυναίκα τελικά μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία της.
Μάλιστα, ο 62χρονος διασώστης έχει «βαρύ παρελθόν», αφού είχε εμπλακεί και σε περιστατικά για τα οποία τιμωρήθηκε από το ΕΚΑΒ. Έχει εμπλακεί σε ξυλοδαρμό σε βάρος χειριστή ασυρμάτου, ξυλοδαρμό ενός γιατρού στο Τζάνειο νοσοκομείο, μεταφορά ασθενούς με ασθενοφόρο χωρίς να χρήζει ανάγκης, ενώ έχει μηνυθεί και από την πρώην σύντροφό του για ενδοοικογενειακή βία.
Το περιστατικό, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, προκάλεσε σοκ και συζητήσεις για την επαγγελματική συμπεριφορά την ώρα ενός επείγοντος συμβάντος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τον συγκεκριμένο διασώστη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο οδηγός της μηχανής παρέσυρε τη 16χρονη και την εγκατέλειψε στο σημείο
Η πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια επιφέρει βαρύτατες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού
Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Απριλίου 2026
Ζητούν τη διερεύνηση της πραγματικής ταυτότητας της γυναίκας που έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή
Μέχρι τώρα έχουν εξεταστεί συνολικά 426 εκτροφές
Αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν στο Περιστέρι
«Πήγα το παιδί μου στο νεκροταφείο και δεν το πήρα μαζί μου», δήλωσε συντετριμμένος
Τι υποστήριξε στις αρχές η ανήλικη
Στο μικροσκόπιο ο 66χρονος από την Πρέβεζα
Οι πρώτες πληροφορίες για το τι προκάλεσε τη φωτιά
Τα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν πρόκειται για μία απλή πτώση από τις σκάλες
Οι πρώτες πληροφορίες για το τι προκάλεσε τη φωτιά
Κάμερα κατέγραψε όσα συνέβησαν πριν τη μοιραία πτώση της 30χρονης
Άκουσε ανέκφραστος την ποινή της κάθειρξης ο 46χρονος
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία μηχανικών του Δημοσίου
Ο ρόλος του 66χρονου τον οποίο έφερε σε επαφή με τη Μυρτώ ο 23χρονος
Μετά την λιποθυμία της άρχισε να μιλά με τον 23χρονο - Κομβικότατος ο ρόλος του
Τα γατάκια είχαν γεννηθεί λίγες μόλις ώρες πριν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.