- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Δολοφονία Κώστα Πολύζου: Προφυλακίστηκαν η μάνα και ο πατριός
Άκουσαν ανέκφραστοι την απόφαση - Εμμένουν στην αθωότητά τους
Στις φυλακές οδηγούνται η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του 23χρονου, πριν από σχεδόν πέντε χρόνια στη Σιάτιστα Κοζάνης.
Το ζευγάρι απολογήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον ανακριτή Κοζάνης, που με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του εισαγγελέα, αποφάσισε την προσωρινή τους κράτηση.
Η 49χρονη γυναίκα και ο 42χρονος άντρας πέρασαν τη νύχτα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης, από όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μεταχθούν στη διάρκεια της ημέρας στις φυλακές Κορυδαλλού.
Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορούμενοι κατά την απολογία τους αρνήθηκαν τις πράξεις που τους βαρύνουν.
Ανέκφραστοι άκουσαν την απόφαση της προφυλάκισής τους, ενώ δεν έκαναν δηλώσεις κατά την αποχώρησή τους από το ανακριτικό γραφείο.
Εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, αντιμετωπίζουν τις πράξεις της πλαστογραφίας μετά χρήσεως, της ψευδορκίας και της περιύβρισης νεκρού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπερχείλισε ξανά χείμαρρος στα Ζωνιανά
Εμπλοκή αντικειμένου στην προπέλα
Το δυστύχημα σημειώθηκε στη νότια Ρόδο - Η γυναίκα κατέληξε ακαριαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεμένα εξακολουθούν να παραμένουν τα πλοία και στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ
Μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο του ΓΕΕΘΑ στο Νοσοκομείο Κατερίνης
Τεράστιοι όγκοι νερού στο Οροπέδιο Λασιθίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Κορεσμένο το έδαφος, φόβοι για νέα πλημμυρικά φαινόμενα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.